Ahoj.
Jak se zapojuje prostření zadní bezpečnostní pás? Prolezl jsem celé sedačky a pouze zapojím pás k sedačkám aby držel, ale protikus aby se šlo připoutat jsem nikde nenašel. Není třeba možné, že ten protikus tam chybí, nebo jsem pouze slepoň
Zadní prostřední bezpečnostní pás
Zadní prostřední bezpečnostní pás
Hyundai Getz 1.4i r.v. 2006
Re: Zadní prostřední bezpečnostní pás
Ja som to riešil práve pred mesiacom, úspešne. Zajtra skúsim urobiť fotodokumentáciu, ak sa podarí tak aj video.
Tak som nafotil, nafilmoval. Občas by to chcelo ešte tretiu ruku ...
https://drive.google.com/open?id=1acQjB ... eFDr2z8JIM
Zacvakávač 3. pásu nemá červené tlačítko na odopnutie, treba ostrým predmetom zatlačiť do štrbiny.
https://drive.google.com/open?id=1acQjB ... eFDr2z8JIM
Zacvakávač 3. pásu nemá červené tlačítko na odopnutie, treba ostrým predmetom zatlačiť do štrbiny.
BranoB: Moc ti děkuji za fotodokumentaci a video. Podívám se do auta, ale mám takový pocit, že jsem na pravé straně zadních sedadel (za spolujezdcem) neviděl dva zacvakávače. Pás od stropu jsem do toho černého zacvakávače dal v pohodě (pak i s trochou úsilí a za pomocí klíčů ho vyndal), ale marně jsem v autě hledal třetí červený zacvakávač kam bych dal prostřední pás. Jestě to prolezu pořádně (ikdyž myslím, že jsem to už dělal), zda ho najdu.
Každopádně ještě jednou moc děkuji
Každopádně ještě jednou moc děkuji
Problém by mohol byť v tom, že ak si mal niekedy sklopené zadné operadlo, tak pri opätovnom narovnávaní sa tam mohol pricviknúť jeden zo zacvakávačov a teraz ho nevidieť.
BranoB: Pardon za delší odmlku. Konečně jsem se k tomu dostal a měl si pravdu. Prostřední zacvakávač se schoval do mezery tak nešikovně, že nebyl pořádně vidět.
Takže teď mám (teda žena ) plně funkční 5-ti místné vozidlo
Moc děkuji
Takže teď mám (teda žena ) plně funkční 5-ti místné vozidlo
Moc děkuji