Palubny počitač

Odpovědět
hermik

Re: Palubny počitač

Příspěvek od hermik »

Jen nevím, proč se mi ta polská stránka ne a ne otevřít

Ten palubní poč. bych docela bral, ale nevím, zda bych tím neporušil záruku - myslím, že jo Takže budu asi muset stejně počkat...
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Mě to taky nejde otevřít asi je to špatná adresa. Pokud nechceš porušit záruku tak uvažuj o tomhle www.scangauge.net je to skoro stejně drahý máš v tom i diagnostiku poruch a je to jenom na zásuvku žádný napojování kabelů. :wink:
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
hermik

Příspěvek od hermik »

To VIPE

Díky MOC. O tomto fakt uvažuju. Ale nevíš, jestli s tím má někdo už zkušenosti? (A jde to i na diesl?) Ten polskej,co jsem četl na forech, prý na nafťák není. Tento vypadá fakt zajímavě.
PS. a zapojení,říkáš,že je snadné? (Narovinu říkám, že jsem laik. jsem happy, že jezdím a veškeré ostatní věci nechávám na machanicích )
PS. Getzíka jsem si fakt zamiloval, uvažuji i o návštěvách vašich srazů - co je k tomu vše třeba?
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Jenom to napíchneš do diagnostický zásuvky co máš nad pedálama pod volantem mělo by to bej i na diesla ještě na to juknu.
Srazy? to stačí přijet, nebo se můžeš zaregistrovat taky do CLUBU pokud nás chceš podpořit. :D/
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
vlado

Příspěvek od vlado »

Má tento palubný počítač namontovaný ? aké su v takom prípade poznatky z jeho používania ? a ako je označená testovacia zásuvka (konektor).
Laďa87

Příspěvek od Laďa87 »

Zkoušel jsem si přeložit něco o tomto palubním počítači (scangauge), ale nevyluštil jsem z něj jestli funguje jako klasický PPC. Aby ukazoval okamžito spotřebu, průměrnou spotřebu a spotřebu na daný úsek cesty.
Vipe ty máš odněkud zjištěné, že to funguje jako klasický ppc? Jestli jo a rozhodl by ses si to objednat, tak bych do toho šel s tebou. A možná by se přidal i někdo další a mohli by jsme se rozdělit o poštovné. A možná kdyby nás bylo víc, tak by byla nějaká množstevní sleva.

Jo a jinak jsem to našel tady za 137Euro scangauge.de
michalcz

Příspěvek od michalcz »

má už někdo ten palubní počítač? měl bych o něj také zájem, našel jsem ho na ebay, v přepočtu i s poštou to vychází na 2800,-

cgi.ebay.com/ebaymotors/The-ScanGauge-II-Gauge-Computer-OBD-Scan-Tool_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33596QQihZ003QQitemZ130235728785QQrdZ1QQsspagenameZWDVW
Pikacu

Příspěvek od Pikacu »

Mam Scangauge II uz nejaky cas, som s nim velmi spokojny, na Getzovi 1.3 so zapnutou klimou idem v zmiesanom rezime, vratane zapch, pod 6L/100km. Dovtedy, kym som jazdil bez, som mal spotrebu blizko 8L. Kym clovek nevidi okamzitu spotrebu, a co s nou dokaze minimalny pohyb nohy na plynovom pedali, je mu jedno, aku spotrebu ma
Na displeji sa daju navolit lubovolne 4 udaje, ja osobne mam otacky, rychlost, okamzitu spotrebu a spotrebu za hodinu.
Samozrejme je tam aj dojazd, priemerna spotreba od posledneho tankovania apod.
Na zaciatku sa odporuca tankovat 2x na tej istej pumpe a stojane kvoli kalibracii. Ja sa tak snazim robit pokial mozno vzdy, po tankovani sa v nastaveniach skoriguje pocitacom odhadovane mnozstvo natankovaneho paliva s realnym, a vlozi sa cena za liter.
Najvacsi problem bol s tym, kam ho umiestnit, nakoniec som ho prilepil pod tlacidlo klimatizacie a prepinaca vnutorneho okruhu.
Getz

Příspěvek od Getz »

Ahoj Petře,chtěl jsem se zeptat,jak jsme o tom mluvili na srazu,zda uvažuješ o větší objednávce nákupu palubních počítačů,kdyby to vyšlo,tak bychom si to mohli na srazu v září předat.
Zdraví Zdeněk
Laďa87

Příspěvek od Laďa87 »

Jestli by to někdo objednal hromadně, tak bych do toho šel s vámi.
Odpovědět