105 tis. km nebo 7 let

Ceny a zkušenosti při jednotlivých garančkách
Odpovědět
Pareis

105 tis. km nebo 7 let

Příspěvek od Pareis »

V srpnu jsem si koupila staršího (rok 2003)Getze 1.1. Ted v únoru bych měla jít podle servisní knížky na garančku po 105000 km. Tak jsem se chtěla zeptat, není to zbytečný chodit na garanční prohlídku po 5 letech? A nevíte někdo co se při 105 000 km vše kontroluje a kolik by to tak mohlo stát...?
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: 105 tis. km nebo 7 let

Příspěvek od Vipe »

Po 105 000 km se dělá "pouze" výměna motorového oleje a kontola všeho možného, asi jako při první garanci a cena záleží od servisu a značce oleje který ti tam daj cca 2500 - 3500,- kč.
Záruku stejně už nemáš tak je jenom na tobě jestli pojedeš do značkového servisu a dostaneš razítko do knížky nebo navštívíš neznačkový servis kde ti ten olej taky vymění a zkontrolujou běžné věci jako řemeny, těsnost motoru, zkouknou jak to máš poškrábaný .
Nebo popros nějakého šikovného kolegu co se vyzná aby ti ten olej vyměnil.
Rozhodnutí je na tobě. :-k
Jinak vše máš napsáno v Návodu k obsluze. :wink:
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Pareis

Příspěvek od Pareis »

Děkuji moc za odpověď. Někde jsem slyšla, že když je auto na leasing, tak se musí jezdit do značkových servisů a stojí to velký peníze. Jsem ráda, že tomu tak není
Děkuji za radu. :wink:
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Pareis píše:Děkuji moc za odpověď. Někde jsem slyšla, že když je auto na leasing, tak se musí jezdit do značkových servisů a stojí to velký peníze. Jsem ráda, že tomu tak není
Děkuji za radu. :wink:
Tak to jsi ale nepsala že je to na
leasing to se raději koukni do smlouvy. Leasingový auta jsou majetkem společnosti do doby splacení tak tam může být podmínkou značkový servis. :-k
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Pareis

Příspěvek od Pareis »

Ahojte,
tak mám za sebou 7. garanční prohlídku po 105 000 km.
V Hyundai Olomouc mě to stálo 2587 kč - bez geometrie kol. Cena zahrnovala klasickou garanční prohlídku + výměnu oleje.

Samotná prohlídka 1075 kč
Olej 1099 kč

Tak se mějte krásně :D/
Odpovědět