Po vypnutí klíčku se nevypínají hodiny,radio

Odpovědět
Pepa11

Po vypnutí klíčku se nevypínají hodiny,radio

Příspěvek od Pepa11 »

Zdarec chlapy tak mám tu jeden problém na getzovi II, nastal problém: vyndám kliče ze zapalovaní ale radio a hodiny pořád jedou. Nejspíš to vypadá na nějaké přilepené relé nemáte někdo ponětí které to je? Díky :D
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Po vypnutí klíčku se nevypínají hodiny,radio

Příspěvek od Vipe »

Mám plány jen na Getze I. a tam je rádio napájeno přes ACC přímo od spínací skříňky (první poloha klíčku v zapalování).
Z ACC to jde na pojistku č.4 na kterou je napojeno rádio a ještě elektrické ovládání zrcátek pokud ho máš, dále je z ACC napojena přes pojistku č.8 zásuvka cigaretového zapalovače.
Pokud ti tohle všechno funguje i bez klíčku v zapalování bude chyba nejspíš ve spínací skříňce kde je pořád propojenej kontakt.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Pepa11

Příspěvek od Pepa11 »

Vipe píše:Mám plány jen na Getze I. a tam je rádio napájeno přes ACC přímo od spínací skříňky (první poloha klíčku v zapalování).
Z ACC to jde na pojistku č.4 na kterou je napojeno rádio a ještě elektrické ovládání zrcátek pokud ho máš, dále je z ACC napojena přes pojistku č.8 zásuvka cigaretového zapalovače.
Pokud ti tohle všechno funguje i bez klíčku v zapalování bude chyba nejspíš ve spínací skříňce kde je pořád propojenej kontakt.
Jojo Díky moc za inforamce už jsem to taky zjistil, je to spinací skřinkou, protože pokud provedu odbornou ruskou opravu ( dam ranu do plastu pod spinackou) všechno zhasne.

Takže to bude chtít novou spínačku nejspiše, nemáte někdo ponětí kolik to cca vyjde?
Rostous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rostous »

Obvolej vrakáče co se specializují na náhradní díly Hyundai. Kolik stojí nová netuším.
Odpovědět