piskani pri studenem motoru
piskani pri studenem motoru
Poradil by nekdo? Mam Getze 1.4, najeto 76000,- nedavno jsem menil remen a posledni dobou zacalo piskat od motoru, nejvice to dela po desti, ale nepravidelne, jakmile se motor zahreje, tak to prestane, nevite kde by mohlo byt neco spatneho? Nechal jsem to pres noc v servisu, rano kdyz to nastartovali, tak mi rekli ze zadne piskani slyset nebylo a vse je v poradku.
Hyundai Getz 1.4 16V, 71kw, 11/2007, Red
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: piskani pri studenem motoru
Můžu ti napsat můj poznatek když jsem vyměnil řemeny.
Po výměně (preventivně byly dobrý) mi taky občas sem tam písklo někdy víc a někdy míň hlavně po ránu. Pořád jsem je šponoval chvilku byl klid, ale ozvalo se to zase. Nakonec jsem zjistil že to dělá řemen od alternátoru tak jsem tam dal ten starej (dobrej) a je klid.
Po výměně (preventivně byly dobrý) mi taky občas sem tam písklo někdy víc a někdy míň hlavně po ránu. Pořád jsem je šponoval chvilku byl klid, ale ozvalo se to zase. Nakonec jsem zjistil že to dělá řemen od alternátoru tak jsem tam dal ten starej (dobrej) a je klid.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Re: piskani pri studenem motoru
Diky, ale nakonec budu delat cely rozvody, ukazalo se ze jedna kladka je nejaka spatna, vodni pumpa se prej mela vymenit uz pri 70000km a jeden remen je zralej na vymenu, bylo mi receno i s praci 6500,-
Tak uvidime jestli to pak bude vsechno fungovat jak ma..
Tak uvidime jestli to pak bude vsechno fungovat jak ma..
Hyundai Getz 1.4 16V, 71kw, 11/2007, Red