Sraz červen 2018
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Sraz červen 2018
Návrhy na konání srazu.
Podle informací je již Pilák ve Žďáru nad Sázavou na červen obsazen tak se hledá jiná lokalita.
Čekáme na Vaše návrhy.
Podle informací je již Pilák ve Žďáru nad Sázavou na červen obsazen tak se hledá jiná lokalita.
Čekáme na Vaše návrhy.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Re: Sraz červen 2018
Koukal jsem po okolí a vesměs autokempy dopředu plno. Tak hledáme dál! :-)
Ahoj všichni a do jaké vzdálenosti by to mělo být? Že bych oprášil myšlenku toho Kokořína, která mě tu kdysi napadla?
Getz 1.5 CRDi 2004
Ahojky , mám tip. Sice jsem tam ještě nevolala ale vypadá, že by možná mohli mít volno. Je to u nás na Moravě Havlův mlýn - klídek ,moc pěkná příroda . http://www.haluvmlyn.cz/
To jsou pěkné lokality obě dvě. Na tu první bych si musel vzít volno už v pátek v práci a na tu druhou bych to zvládl i po práci :-). Akorát tu trošku vázne aktivita ostatních účastníků, tak jsem zvědav kolik by chtělo přijet. Asi by to i chtělo předběžně prověřit obsazenost chatek na červen.
Zítra tam zavolám a zjistím jestli by měli volno.
- Koumes
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, rádi bychom dorazili a nejlepší termín by pro nás byl 22. - 24. 6. 2018. Škoda, že Žďár nevyšel, je to už taková tradice (hlavně už znám nazpaměť cestu :-)).
Getz 1.1, r.v. 2002
Tak bohužel mám špatné zprávy. Až do záři mají obsazeno . Zkusím hledat dál.
Jj všude koukám, že obsazeno a když není obsazeno, tak není zas možno parkovat u chatky. Taky jsem si na ten Žďár a cestu tam a zpět už tak zvyknul, že by bylo lepší už nyní objednat i to září. :-)
Ahoj, já bohužel 22.-24.6. nemůžu kvůli práci. Tak možná bude lepší to září..
Getz 1.5 CRDi 2004