Navigace
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Navigace
Není to sice do Getzíku, ale najdeš tu info.
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.ph ... t=navigace
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.ph ... t=navigace
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Já osobně mám zkušenost s navigací TOMTOM, nemůžu si na ní stěžovat. Hlavně je přenosná, takže jí z auta nikdo neukradne
Já používám taky TomTom ver. 5.21 na PDA FS Loox N560 a jsem s tím nadmíru spokojený.
Zdrawim............koupil jsem si Garmin Streetpilot3, ale nejsem spokojen............sice vás to dovede tam, kam potřebujete, ale neumí to hledat podle čísla popisnýho, za druhý to má mapový podklad pouze ČR a jen hlavní tahy Evropy, to je taky dost blbý Mezi klady uvedu příjemný ženský hlas, dobrá čitelnost (malého) displeje..........no nevím, počáteční nadšení vystřídalo zklamání Asi časem zvolim Mio 710
Používám Tom-Tom v mobilu Nokia E65 a je to super navíc mám origo HF sadu tak je to bezpečnější.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám navigáciu NUVI 255W, je výborná až na slabú mapu Chorvátska ( dá sa prikúpiť), zatia+ som s tým strojčekom spokojný, ani raz ma nesklamala. Škoda len, že mapy su do nej pomaly drahšie, ako samotná navigácia.....
Lubo
Lubo
Ja mam Tomtom One a je to vzborny pomocnik na cestach, ale nemuzu prijit na to, jak zadat vice prujezdnych bodu pusti me to jen na jeden. Jinak jeto dobra vec ze si mohu kdykoli stahnout zdarma aktualizaci map a dale si je upravovat jinak si tuto navigaci muzu kdykoli upravovat prez www.tomtomhome.com
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak už skoro pol roka používam smarphon kde som dostal zadara navigáciu SIGIC. Ak máte smartpon s androidom silno odporúčam, nielenze sú mapy stále aktualizované, ale nahráte si len tie, čo potrebujete. Naviac bez akýchkoľvek dodatočných poplatkov. Stará navigácia Garmin mi pomaly sa vybíja v skrini...