Teploměr

Avalanche

Teploměr

Příspěvek od Avalanche »

Nazdar kucí )
Mám takový problém, dostal jsem teploměr do auta, který má čidlo přímo v sobě, tedy na měření vnitřní teploty a pak čidlo s kablíkem, které je určené na měření vnější teploty. No jo,ale nějak mě nenapadá, kudy vyvést to čidlo pro venkovní měření teploty??? Kam umístit samotný teploměr? Máte s tím někdo zkušenosti? Pokud to bude moc náročný, tak to venkovní čidlo nebudu používat,ale byla by to škoda, protože hlavně venkovní teplota mě většinou zajímá.
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Teploměr

Příspěvek od Vipe »

Tak já jsem našel místo přímo nad vnitřním zrcátkem. Ohnul jsem kousek hliníkového plechu jeden konec zastrčil pod tapecírunk střechy a na druhý konec přilepil teploměr. Kabely jsem zastrčil pod tapecírunk střechy a sloupku. Venkovní čidlo jsem protáhnul pod gumovým těsněním dveří a to čidlo přilepil z venku na vrchní pant dveří, délka akorát stačila.
Tekon už ho tam nemám, protože mi přestalo jít podsvícení tak to doma kuchám a pokouším se to opravit. Až to tam zase budu mít dám sem foto.
15053712a.jpg
15053712a.jpg (38.98 KiB) Zobrazeno 12103 x
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Koumes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koumes »

Já ho mám na levé straně od volantu nad větrací mřížkou. Kabel mám protaženej u spolujezdce, kudy mají asi vést kabely od klimošky, kolem motoru a čidlo je pod kapotou vedle světla na masce.
chuffu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chuffu »

O teplomeru taky uvazuji, poradite jakej by byl do Getze nejlepsi?
Hyundai Getz 1,1 2002 Tm. modrá
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

chuffu píše:O teplomeru taky uvazuji, poradite jakej by byl do Getze nejlepsi?
Nejlepší toť otázka :-k , především musíš mít jasno kam bys ho chtěl umístit a potom shánět nebo je to obráceně #-o . Každopádně moc velkej výběr není. :?
patrke

Příspěvek od patrke »

Vipe píše:Tak já jsem našel místo přímo nad vnitřním zrcátkem. Ohnul jsem kousek hliníkového plechu jeden konec zastrčil pod tapecírunk střechy a na druhý konec přilepil teploměr. Kabely jsem zastrčil pod tapecírunk střechy a sloupku. Venkovní čidlo jsem protáhnul pod gumovým těsněním dveří a to čidlo přilepil z venku na vrchní pant dveří, délka akorát stačila.
Tekon už ho tam nemám, protože mi přestalo jít podsvícení tak to doma kuchám a pokouším se to opravit. Až to tam zase budu mít dám sem foto.
15053712a.jpg
pekne :)
mmiippll

Příspěvek od mmiippll »

No, co pozeram, tak aspon podla obrazku mam taky isty teplomer ako Vipe, akurat, ze ten moj zatial svieti :D . Ja som ho umiestnil na stredovy panel tesne nad zapalovac cigariet (ked sa k tomu dostanem, prilozim foto). Vonkajsie cidlo som dostal von cez zaslepku pri pravej nohe spolujazdca - je potrebne uvolnit plastovy kryt predneho blatnika (nie je potrebne domontovat koleso, staci ho vytocit do krajnej polohy a miesta je habadej) a ukazu sa dve gumene zaslepky. Ja som pouzil tu mensiu, ale cidlo sa cez nu nechcelo prepchat, tak som ho musel urezat a potom znova napojit. V interieri som uvolnil plasty dolu pod odkladacou schrankou a bolo.
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Už ho mám znova provozuschopnej. :D/
teplomer.jpg
mmiippll

Příspěvek od mmiippll »

Tak to teda blahozelam =D> . Ako tak pozeram, tak ten moj teplomer je predsa len trosku iny. To ten Tvoj stale svieti, alebo si ho odfotil akurat ked bol podsvieteny?
Přílohy
DSC00916.JPG
mysak2222
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mysak2222 »

tak Vám řeknu, ať scháním jak scháním, tak ten teploměr nem§žu nikde sehnat. Kde jste ho koupily? Vypadá perfektně.
Hyundai Getz 1.4 16V, 71kw, 11/2007, Red
Odpovědět