Motor

Diskic

Motor

Příspěvek od Diskic »

Zdárec, mám motor 1,3 rok výr. 2005, najeto necelých 35 000. Od pátku mám getzika v servisu. pískání klí. řemenů a kovové zvuky v motoru. Zatím nevím co to je. Podle mě nějaká kladka (ložisko). Uvidíme na co příjdou v servisu.
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Motor

Příspěvek od Vipe »

Držím palce ať to všechno dobře dopadne. :wink:
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Diskic

Příspěvek od Diskic »

To Vip - díky

Tak už vím co to je, napínací kladka rozvodového řemenu, odešla. Tak už bych snad v patek mohl zase jezdit.
Diskic

Příspěvek od Diskic »

Zdárec, jak jsem již v příspěvkách informoval, měl jsem problém z napínací kladkou. Tak a teď po ujetí cca 1500 km, je ten samý zvuk znovu zpět. Tak zítra jde getz znovu do servisu a jsem zvědav co to zase bude! Už mě to pěkně se..
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

No to je pěkný, že by se servismanum nedařilo. :shock:
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Diskic

Příspěvek od Diskic »

To nevím, ale fak jsem zvědav jak mi to dopadne.
Diskic

Příspěvek od Diskic »

Tak jsem dopadl tak, že nic nenašli. Ovšem zatím to stál dělá. Něco prostě klepe v motoru. Ukazoval jsem to známému abych nevypadal jako blbec a on to taky slyšel. Tak fakt nevím co to je a co stím.
Rostous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rostous »

To by byl v tom čert,aby to nenašli! A přiznali v servisu, že je to slyšet? Jestli jo, tak to musí opravit. Teď je to třeba jen něco uvolněného, ale pokud se to neopraví, tak to může časem způsobit i větší paseku. Být tebou, tak bych je otravoval dokud s tím něco neudělají.
David

Příspěvek od David »

Čau kluci,já zatim s motorem problém nemám,ale se servisem skušenosti mám.Všechno odfláknou.Člověk by řekl,že je to značkovej servis,že to bude v cajku,ale neni!!!
Diskic

Příspěvek od Diskic »

DNES SE MI OBJEVILO MÍSTO KLEPÁNÍ SKŘÍPÁNÍ A TO UŽ JE OPRAVDU SILNĚ SLYŠET. Jak jsem na to koukal tak to vypadá na další nap. kladku nebo lužisko u čerpadla na vodu (podle známého). Tak jim to tam zase povezu ať už stím něco dělají. Připadal jsem si tam jako blbec když mi řekli že nic nenašli. Ha a závada tam je!. Jen se tolik nesnažili. Skřípeto jako blázen takže se těším co mi na to řeknou.
Odpovědět