Dvojčata do Getze

O všem a o ničem, co se jinam nehodí
Odpovědět
vipaleus

Dvojčata do Getze

Příspěvek od vipaleus »

Tak jsem musel řešit situaci ohledně velikosti auta. A takto jsem to vyřešil. Je to možnost pro nás co vlastníme tzv.malé auta a na větší nemáme penízky a nebo se nám nechce zadlužovat. Pokud se vám stane, to co mě, tak nepanikařte, tohle je taky řešení za pár tisícovek.
1.getzík se střeš.boxem.JPG
2.náš kočárek.JPG
3.podvozek kačárku.JPG
4.složený podvozek kočárku v kufru.JPG
5.složený podvozek kočárku v kufru z boku.JPG
6.dvojčata v sedačkách.JPG
7.střešní box s korbičkami.JPG
8.volné místo v střeš.boxu.JPG
Jarda

Re: Dvojčata do Getze

Příspěvek od Jarda »

Tak to nemá chybu!! Perfektní řešení! A pak že je GETZ malé auto!! =D> =D> =D>
Getzík 1.3--60kw,2004
mmiippll

Příspěvek od mmiippll »

Hmmm. super. My zatial mame iba jednu malu nezbednicku, ale pomaly planujeme druhu (druheho) a uz som zacal premyslat, ze ako to vyriesit s autom. Pravdupovediac, napadlo ma aj toto riesenie a som rad, ze to tu mozem takto pekne vidiet. Este by ma zaujimalo niekolko veci - cena toho stresneho boxu, vplyv na jazdne vlastnosti auta a vplyv na spotrebu. Vdaka za odpoved
vipaleus

Příspěvek od vipaleus »

Ahoj mmiippll, cena střešního boxu 4700kč včetně DPH a poštovného. Tento model má vršek lakovaný (hladký). Nelakované provedení stojí 4100kč včetně DPH a poštovného. http://stresni-nosice-prikryl.cz/_c15_l ... fault.aspx. Nezaznamenal jsem nějakou výraznou změnu jízdních vlastností. Hluk není slyšet, nenaklání se to do zatáček. Auto se chová jako by na střeše nic nebylo. Spotřebu jsem neměřil. Byl jsem s autem v Chorvatsku na Makarské se střešním boxem ten byl užší a klidná jízda 110km/h tak 3000-3200otk a spotřeba cca 5,7l na 100km. Myslím si, že víc něž cca do 0,5l na 100km si to nevezme. Mám kombinovanou spotřebu 6,3l tak když to bude 6,8 tak to neřeším. :D
mmiippll

Příspěvek od mmiippll »

Velka vdaka za info
Odpovědět