Plašičky na hlodavce
Re: Plašičky na hlodavce
Neboj se, KUNY k moři nejezdí... Ale neoriginální káble bych tam já osobně nedával... Je to až moc citlivé místo auta na to, abych si troufnul dát tam něco jiného... Ale ta prevence, postřiku je COOL, pak už jsem měl klid... Doporučuju spíš takovou rezervu...
Vďaka za radu. Nakoniec sa mi podarilo rýchlo zohnať originál káble, tiež som sa bál dať tam nejaké iné. Akurát ten sprej proti kunám sa mi nedarí zohnať (a to pracujem v oblasti čerpacích staníc)
ahoj všem
tak mně to taky potkalo, včera mi přestal jet můj mazel a pohledem pod kapotu jsem zjistil že mi něco ožralo polovinu kabelů ke svíčkám takže jsem se pídil po něčem účinným a koukám že jsem na správné adrese.
jen mám malé dilema zda-li si pořídit plašičku a nebo levnější variantu.....ten sprej.
no vzhledem k tomu že se mi to stalo poprvé (a doufám že naposledy) půjdu asi do spreje a pokud to nepomůže tak holt přitvrdím.
až dosud jsem si myslel že se mi to stat nemůže, no všechno je jednou poprvé že?
tak mně to taky potkalo, včera mi přestal jet můj mazel a pohledem pod kapotu jsem zjistil že mi něco ožralo polovinu kabelů ke svíčkám takže jsem se pídil po něčem účinným a koukám že jsem na správné adrese.
jen mám malé dilema zda-li si pořídit plašičku a nebo levnější variantu.....ten sprej.
no vzhledem k tomu že se mi to stalo poprvé (a doufám že naposledy) půjdu asi do spreje a pokud to nepomůže tak holt přitvrdím.
až dosud jsem si myslel že se mi to stat nemůže, no všechno je jednou poprvé že?