Plašičky na hlodavce

O všem a o ničem, co se jinam nehodí
beeo

Plašičky na hlodavce

Příspěvek od beeo »

Tak jsem měl problém s cizí návštěvou u motoru.Po otevření haupny mi visel dolu kus tapecírunku ,který je pod odstřikovačema,byl od někoho ožraný.Začal sem schánět něco proti hlodavců a tady sem našel - www.Deramax.cz .Spoštovným jsem vysolil cca 500 Kč,ale pořád lepší než si nechat sežrat kabely.Takže jestli má někdo podobný problém ,tak se na tu stránku mrkněte
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Plašičky na hlodavce

Příspěvek od Vipe »

Už tu bylo více ožraných aut tak se to bude někomu hodit.

Pulzní ultrazvukový odpuzovač škůdců.
175627deramax_2.jpg
175627deramax_2.jpg (24.18 KiB) Zobrazeno 4801 x
Ultrazvukový odpuzovač škůdců pro automobily
1757231455_2.jpg
1757231455_2.jpg (32.44 KiB) Zobrazeno 4801 x
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Getz

Příspěvek od Getz »

zdravím,našel jsem plašič kun a hlodavců 12V za 399 kč
www.hobbycar.cz
fred

Příspěvek od fred »

Já používám chlupy z ostříhaného našeho pejska. Stačí malej svazek do motoru a je vystaráno. :-:
EtejGva

Příspěvek od EtejGva »

Při koupy se mě kamoš ptal: A ten Getz, má to zabudovaný KUNDO-lap? No a za týden jsem mu mohl odpovědět... Tak jsem přišel na to, že pěknou Kundu na to neulovíš tak rychle jak nenasitnou KUNU... Asi má Getzík spíš KUNO-lap... Sežrala mi 3ku kabel od svíčky... Cena nového 420,- pak jsem si nechal umýt motor a stříkl jsem tam sprej proti kunám za 222,- Od té doby mám pokoj :D/
Rostous

Příspěvek od Rostous »

Etej-Gva ...šupni sem prosím název toho spreje proti kunám a kde se to dá koupit a když tu dáš i foto, tak to bude paráda :wink:
EtejGva

Příspěvek od EtejGva »

O.K. nafotím a vložím, jen se k tomu dostanu až ve čtvrtek... ( koupil jsem to v Meteoru v Třebíči, myslím že to budou mít třeba i na internetu nebo v lepším obchodě na náhradní díly aut či s doplňky do aut... z hlavy nevím ten název, ale mrknu ve čtvrtek do garáže... zítra to nejde, příjdu až v 23:00 z práce... :wink:
EtejGva

Příspěvek od EtejGva »

Slíbené FOTO:
spray.jpg
spray.jpg (37.53 KiB) Zobrazeno 4785 x
Rostous

Příspěvek od Rostous »

Paráda, děkuji moc za to foto ....tak už vím po čem se ptát v obchodě
mmiippll

Příspěvek od mmiippll »

Prajem všetkým pekný deň,
neviem, či sa to sem hodí, ale aj ja som mal nepozvanú návštevu v motore a hostia si asi mysleli, že sú v samoobsluhe, tak si to odniesol jeden zapaľovací kábel. Žiaľ, žiaden predajca u nás takého káble nemá priamo na sklade (obvolal som skoro všetkých) a v centrálnom sklade robia inventúru, takže musím čakať skoro 2 týždne
V autopredajni mi vedia objednať sadu zapaľovacích káblov, ale neoriginálnych. Máte s tým niekto skúsenosti?. Alebo existujú aj nejaké univerzálne káble? Mohol by som ich mať odložené v aute pre prípad, že sa neohlásená návšteva zopakuje (a ja budem nebodaj zrovna na dovolenke pri mori )
Odpovědět