Trička
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Trička
Padla tu nabídka na zhotovení klubových triček, byl by zájem ze strany členů o tyto trička tak napište jakou by jste měly představu co se týče umístění nápisů. Cenu zjistím co nejdřív.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Re: Trička
Tak nevím, ale čím víc nápisů tím asi dražší. Klasicky bych to viděl na něco většího na záda a něco malýho dopředu na prsa. Když tak koukám na hlavní stránku webu, tak se mi líbí to logo Hyundai s nápisem "řídím svůj svět" , to bych dal na prsa. A na záda to logo GETZ CLUB v oválu.
Tak jsem koukal a zkoušel něco vytvořit za teamové trikoty a nějak si myslím že ve předu by mohlo být jméno, např. Nemo86 a pod to třeba jako řídí Hyundai Getz a na záda znak getz klubu. Barva asi modrá a nápis aby byl vidět tak třeba červenou a nebo bílou. Tady jsem se snaži to nějak udělat akorát záda tam nejsou! www.natricko.cz/tvorba-tricka.php, tak nějak bych si to představoval já ale čím víc nápadů tím líp.
Tričko?...černé a červené?Na černém červené nápisy a na červeném černé.
Vpředu by mohl být znak Hyundai a na zádech www.getzclub.net....co vy na to?
Vpředu by mohl být znak Hyundai a na zádech www.getzclub.net....co vy na to?
to je jasné lobování za trička v barvě vlastního vozu a barvě vozu zařizovatele triček viď Nato . Já se přikláním ke stejné barvě jako má trička Hyundai oficiální dovozce (modrá s bílou), jen místo velkého loga Hyundai na zádech bych tam dal logo GETZCLUB a navíc v modrobílé jsou i tyto stránky.
Tak teda já se přikláním k modré barvě a bílé nápisy.V zadu bych nechal oválný znak getzclubu,ve předu číslo ID a na levém,popřípadě i pravém rukávě nápis se jménem,nebo přezdívkou.
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak tady je pár návrhů.
1 2 3 4 5 6 Tak a tekon mudrujte.
1 2 3 4 5 6 Tak a tekon mudrujte.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Vipe dobrý,ale možná bych ten nápis posunul doprostřed a na pravý rukáv dal čísloID. Líbí se mi varianta č.4 zepředu a č.6 zezadu.
Teda, dobrý Vipe, pekný Jen bych se přiklonil k verzi, že jejikož jsme klub, měli bychom mít všichni (nebo aspoň bychom mohli, né měli) trika stejné barvy. Bílo-černé, bílo modré ... abychom pak nebyli jak barevná hudba Ale je to jen návrh, takže ..... nehodící-se škrtněte
- Fisi
- Kontaktovat uživatele:
Clubáci,také semi líbí tričko č.4, č.6,krásný zbytek léta