Laděný výfuk nebo koncovka
Re: Laděný výfuk nebo koncovka
Jasný Hoope, tohle je jen přechodný a věřím tomu, že až mi originál výfuk odrezne - laďák je jasná volba. Zatím se ale drží statečně potvora jeden Jo a to flekatění nebylo ke koncovce-ta je z nerezu, ale k samolepě 3D SPORT
Mám dotaz.........jakej značkovej laděnej výfuk je k mání, aniž by se musel navařovat? Hlavně kvůli policii a STK...........dejte typa......kdo víte o něčem. Dík
Ahoj Hoope, tohle téma mě vždycky dostane
Ne, vážně - myslím,že záleží na průměru výf.potrubí a taky uchycení na silentbloku ke kastli, takže upravovat budeme asi muset všechny anebo aspoň většinu laďáků. K tvýmu druhýmu dotazu /obavě/ z policie - trochu do toho dělám a můžeš mi věřit, že pokud to neburácí tak jako by si výfuk právě ztratil na železničním přejezdu, každej polda se rád pokochá pohledem i zvukem a pustí tě (teda každej normální,blb se bohužel ale najde všude). Tak, co teď viď? Držím palec všem nám ,,postiženým´´ ať už se jakkoli rozhodnem.
Ne, vážně - myslím,že záleží na průměru výf.potrubí a taky uchycení na silentbloku ke kastli, takže upravovat budeme asi muset všechny anebo aspoň většinu laďáků. K tvýmu druhýmu dotazu /obavě/ z policie - trochu do toho dělám a můžeš mi věřit, že pokud to neburácí tak jako by si výfuk právě ztratil na železničním přejezdu, každej polda se rád pokochá pohledem i zvukem a pustí tě (teda každej normální,blb se bohužel ale najde všude). Tak, co teď viď? Držím palec všem nám ,,postiženým´´ ať už se jakkoli rozhodnem.
Tak koukám Rostousi že mám asi stejnou koncovku jako ty. Mě teda stála 350 Kč. Jinak bych chtěl laďáček.
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A co takhle tento kousek.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Tak tohle Vipe je super! Bral bych laďáček, ale brzdí mě cena. A taky nechci problémy na technický. Tohle auto asi nemá nikdo z okolí, viď? Je to nádhera.
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To ne, ale jezdí v Německu a cena 470 EUR
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Jj Koumesi máme stejnou koncovku a opravdu tomu Getzikovi sluší
Dotaz pro Koumese.Kde jsi koupil tu koncovku? Mám strach,že mi jí zase někdo ukradne,tak hledám co nejlevnější,aby to tak nebolelo. To mu mému Getzíkovi by taky slušela. Dík Červajs
Zkus číslo 600-39. Myslím, že Koumes má tu samou koncovku jako já a možná je pod stejným číslem vedená u všech prodejců. Kdyžtak se koukni zpátky na přízpěvky, kde mám fotky s koncovkou.