Potahy do Getze

Jarda

Potahy do Getze

Příspěvek od Jarda »

Nemáte někdo zkušenosti s potahy na naše miláčky? Uvažuji o koupi a kdo ví jak to s nima vypadá.Díky.
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Potahy do Getze

Příspěvek od Vipe »

Já jsem si nechal ušít tady www.abena-autopotahy.sk/produkty.html a naprostá spokojenost.
Cena cca 2400,- kč i s logem Hyundai.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Rostous

Příspěvek od Rostous »

No Já potahy extra nesháněl. Zeptal jsem se přímo v Hyundai a tam mi přímo nabídli vzorkovník. Měli k disporici široký výběr barev a vzorů a i podle kvality. Vzal jsem si ty dražší (2800kč za komplet)co jsou z pevné látky a neodírají se. Výhodou je ,že jsou šité přímo na Getze, takže jsem nemusel řešit dilema zda tam budou pasovat. Mají dokonce i otvor na poutko na sedáku splujezdce a kapsy zezadu na zipy. Mám ty potahy už skoro 4 roky a bez náznaku opotřebení, takže doporučuji koupit přímo v Hyundai a vzít ty lepší
Rostous

Příspěvek od Rostous »

Ten odkaz od VIPA je taky dobrý a když doporučuje něco VIP, tak se dá na to spolehnout
Jarda

Příspěvek od Jarda »

Díky za rady,zatím to není aktualní,jen jsem chtěl více možností na výběr.
legnaw

Příspěvek od legnaw »

Vipe píše:Já jsem si nechal ušít tady http://www.abena-autopotahy.sk/produkty.html a naprostá spokojenost.
Cena cca 2400,- kč i s logem Hyundai.
pre ceskych kolegov je mozne to objednat od moravskej pobocky www.abena-autopotahy.cz
jednak ceny v CZK, druhak uz spojazdneny novy web a co je hlavne interaktivnejsi e-shop a viac vzorov!!!
(dnes som komunikoval s obchodnikom firmy a chystam sa objednat)
Jamir

Příspěvek od Jamir »

Já potahy řešil nákupem v Polsku, pro sebe jsem koupil univrzál potah z mikroplyše (líbilo se to mé polovičce) za 1000,- Kč. Ale obchodník nabízel za 1500,- šité potahy přímo na Getzička, dával výbě látky i vyšití znaku dodací lhůta cca 3 týdny. Tak kdo máte blízko do Pol. Tešína můžete kouknout.
Troy

Příspěvek od Troy »

ahoj
nechal jsem si ušít potahy na míru u http://www.automega.cz/ cena 3800,-
absolutní spokojenost, potahy sedí jako org. a můžete si vybrat kombinaci látek a dokonce pokud máte boční airbag tak je přizpůsobí. Co se týká kvality, univerzály se s tím srovnat nedají
HUGO

Příspěvek od HUGO »

Zdravím všechny z GC po delší odmlce. Chci se podělit o své poznatky s potahy. Ve zkratce asi takto: vyhledal - objednal - zaplatil - nasadil. Absolutní spokojenost jak s termínem dodání, s cenou tak i s kavlitou. Nakonec jsem se rozhodl pro e-shop http://www.abena-autopotahy.cz. A něco pro pobavení, nasazoval jsem je sám Ti co to už dělali, ví o čem mluvím. Dost jsem se u toho bavil, plánované 2 hodiny se protáhly na 4, ale dělal jsem to v klidu, na baráčku na Šumavě. Pro ostatní, kdo nejste manuálně zruční, ani se do toho nepouštějte. Ušetříte si nervy a nepřijdete k fyzické újmě. Jo a abych nezapomněl, díky těm, kteří tady nechávají odkazy na prověřené služby. Fakt pomáháte, díky Vám.
Birkof

Příspěvek od Birkof »

Zdravim,
bohuzel ani na jednom z vami vlozenych odkazu jsem nenasel to co si predstavuji. Dokonce jsem byl i v Hyundai prodejne, kde mi dali cely vzornik. Zalibil se mi tam jeden z rady sport line, s takovou mrizkou, jenze ho maji jen v modre, cervene a sede...
Nemohu sehnat potahy s cernymi okraji a zelenym stredem.
Odpovědět