No vidíte, že to jde a nakonec nás bude hafo.Snad se vydaří i počas a náladu si už uděláme.O chatku bych se taky podělil,rána jsou již chladná.Ještě jak s pivem,posledně jsem se slzou v oku vracel nedopitej sud =D>
Nic moc se organizovat nebude, sejdem se jen na pokec nebo chcete nějakej program?
Juro to pivo bych asi neřešil, koupíme si lahvoně, je pak blbý když musíš nedopitou půlku vrátit.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-AHiphop Red HL Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
... ale teď mi Pankrácová řekla, že v pátek je do noci v práci, takže příjezd v sobotu ráno - s pivem bych to viděl stejně, byla by škoda vracet půlku nedopitou
Takže ahoj v září, už máme komunikační absťák a tak se moooc těšíme [-o<
Jura píše:No vidíte, že to jde a nakonec nás bude hafo.Snad se vydaří i počas a náladu si už uděláme.O chatku bych se taky podělil,rána jsou již chladná.Ještě jak s pivem,posledně jsem se slzou v oku vracel nedopitej sud =D>
No je fakt, že nás pivařů moc nebylo, a večer už bude chladnější, tak asi budeme muset přejít na vysokooktanové palivo Hlavně, aby jsme pak druhej den nezavařili měřák chlapcům z MP
Kdo chce se mnou do chatky ať se ozve,do stanu nendu ráno bude kosa.Co se týká programu spanilá jízda bude určitě a to i po Žďáře a jídlo se muže domluvit stačí dát vědět jakej bude zájem.Jinak bude všechno freeeeeeeeeeeeeee.