Zdar nadšenci......tak kdo se chystá na letošní sraz? Abych měl tak nějak přehled........ne, že bych to organizoval, ale nechci se dočkat toho, co se stalo loni. Pouhé 3 zúčastněné vozy. Atmosféra výborná,ale místy až příliš komorní.
Pánové a samozřejmě i dámy.........dejte echo, kdo tedy jede..........jestli to má vůbec cenu vymýšlet nějakou zábavu. No tedy, doufám, že nám vyjde počasí a sejde se parta dobrejch lidí.
2. Sraz Getzclubu
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2. Sraz Getzclubu
Hoope nechci ti kazit náladu, ale jak to tak vypadá tak tam budem zase ve stejném složení nikdo asi nemá zájem. Co mám informace tak by měl přijet pavel11, rostous oba to maj hodně daleko, David ty a já. Co se týče programu tak pro 10 aut se dá něco vymyslet, ale takhle škoda mluvit budeme hrát karty popijem pojíme pokecáme uděláme vyjížďku třeba na ty větrníky tam zpíchnem nějakou tu fotku.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak kdopak přijede do Mostu. Každopádně já tam budu už kolem 14 hodiny, tak kdo bude mít zájem pokecat tak se může stavit. Má bejt pěkně teplo tak plavky sebou. Lednička je puštěná, dříví na táborák připravený místo pro stany zajištěný.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Moc mě to mrzí,ale odjíždím na dovolenou,tak nedorazim.Je to škoda no.
Ahojda lidičky, už jsme ze srazu zase zpátky v pracovním procesu - musíme říct,že se nám vůbec, ale vůbec nechtělo. V Mostě to bylo super, jen škoda, že jsme museli odjet Poklona Vipovi za skvělé naplánování i průběh akce, Vipe bylo to fakt doooooost dobrý =D> Jen ta účast .... kluci, getzclubáci, kde jste všichni ????
Čau kluci,docela mě to mrzí,že nás dorazilo tak málo,chápu ty,co to mají daleko,ale ty co bydlej blíže,tak se mohli přijed podívat.Už jen kvůli Vipovi,že se snaží udělat něco takového.Je to škoda...
To víte, že mě to chlapi mrzí, že jsem nedojel . Nečekaně a téměř na poslední chvíli jsem musel měnit plány. Fotečky ze srazu vypadají moc moc pěkně