3. Sraz Getzclubu 2008
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: 3. Sraz Getzclubu 2008
Jak jsem koukal tak to vychází na 120,- kč/den (stan, auto, 1 osoba, poplatky). Tak bych prosil více názorů od ostatních členů nebo to mám brát jako hotovou věc.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Já s termínem souhlasím. Místo vypadá taky pěkně, už jsem na něj juknul na netu.
Ahojte všichni! Místo i termín je myslím dost dobrý,pokud se nic mimořádného nepřihodí,tak za sebe říkám ANO-přijedu. Mám dotaz,nocleh si zajistí každý sám,nebo až po přihlášení se objedná hromadně? Cena je přiměřená,takže jen aby ještě vyšlo počasí a určitě to bude super!!
Mě osobně termín 6.až 8.6. nevyhovuje (doufejme, že budu jedinný komu ne), protože budu mít až do 6.6. velký fofr (dělám na Temelíně). Pak budu vyloženě na odpis. Mohli by jsme se ženou přijed v neděli se na Vás podívat a pokecat. Další blbá věc je ta, že se nebudeme moc dostavit s Getzíkem, protože ten je u našich. Takže se možná dostavíme v neděli a Matrixem. Ale co, to nevadí, hlavní je se setkat s dobrými lidičkami a pokecat. A když nám to nevyjde 6.6., tak se uvidíme o týden později na H srazu. =D>
Už sem si termín zapsal do kalendáře, abych vše ostatní přesunul jinam. Už se těším.
Zdravím,koukal jsem na ceník autokempinku.
Chata Javorina 5ti lůžková stojí 600,-kč/den,auto 30,-kč a poplatek městu je 10,- kč.
Chtěl jsem se zeptat,jestli budete mít někdo zájem být ubytován v této chatce.
Když by se nás sešlo 5,tak by cena pro jednoho vyšla na 120,-kč + 30,-kč+10,-kč=160,-kč/den.
Prosím o Váš názor.
Ahoj Zdeněk
Chata Javorina 5ti lůžková stojí 600,-kč/den,auto 30,-kč a poplatek městu je 10,- kč.
Chtěl jsem se zeptat,jestli budete mít někdo zájem být ubytován v této chatce.
Když by se nás sešlo 5,tak by cena pro jednoho vyšla na 120,-kč + 30,-kč+10,-kč=160,-kč/den.
Prosím o Váš názor.
Ahoj Zdeněk
Tak já doufám,že se nás sejde daleko víc,alespoň 7-8 aut,takže lidí 12-15?? Já bych klidně šel do toho stanu s podsadou.Doufejme,že bude krásné počasí.
Upozornění chata Javorina je vzdálená cca 300m od místa srazu,ale jedná se jen o místo přespání tak to není na závadu.
Místo OK, termín taky jestli budu živ a zdráv tak jedu mám to 120km a to je dá se říct za barákem. Jel bych poprvý tak se chci zeptat jestli stačí výbava jako když se jede na pionýrskej tábor?
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jasně jako na pionýrák. =D> Ber sebou vše co potřebuješ k přežití na pátek, sobota a neděle.Kraken píše:Místo OK, termín taky jestli budu živ a zdráv tak jedu mám to 120km a to je dá se říct za barákem. Jel bych poprvý tak se chci zeptat jestli stačí výbava jako když se jede na pionýrskej tábor?
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL