Ukončení sezóny Žďár nad Sázavou
Re: Ukončení sezóny Žďár nad Sázavou
Ahojik všem...jsem strašně moc ráda,že jsme mohli na srázek dorazit,bylo tam fakt super a moc mě mrzí,že jsme museli odjet dřív,ale měli jsme ještě nějaké důležité věci na zařizování...i tak jsem si to já i Tom krásně užili protože jsme se mohli opět vidět se super lidičkama se kterými je nám skvěle...moc vám děkuji za vše....jo a Vipe mockrát ti děkujem za trička...nemají chybu
Re: Ukončení sezóny Žďár nad Sázavou
Zdravím všechny,rád bych napsal pár slov k víkendovému setkání.
Především bych chtěl poděkovat Petrovi za nákup palubního počítače a triček,která jsou moc hezká,dále Jurovi za prohlídku města a pozvánku na oběd a pak Nadě a Tomášovi,že mně uvolnili místo v chatce,jinak bych asi ve stanu zmrznul.
Připadal jsem si jako na pionýrském táboře/za mlada/,kdy chodíme lesem ,sbíráme větve na večerní táborák včetně grilování masa a pití.
Je dobré posedět mezi přáteli,popovídat si o všem možném,nejenom o autech.
Škoda,že takových víkendů není víc a budu se těšit na další setkání
Zdraví Zdeněk
Především bych chtěl poděkovat Petrovi za nákup palubního počítače a triček,která jsou moc hezká,dále Jurovi za prohlídku města a pozvánku na oběd a pak Nadě a Tomášovi,že mně uvolnili místo v chatce,jinak bych asi ve stanu zmrznul.
Připadal jsem si jako na pionýrském táboře/za mlada/,kdy chodíme lesem ,sbíráme větve na večerní táborák včetně grilování masa a pití.
Je dobré posedět mezi přáteli,popovídat si o všem možném,nejenom o autech.
Škoda,že takových víkendů není víc a budu se těšit na další setkání
Zdraví Zdeněk