3. Sraz Getzclubu 2008
Re: 3. Sraz Getzclubu 2008
Tak jsem mrknul na anketu a vypadá to na hojnou účast. Budu se moc těšit a zkusím objednat i počasí.
Mně bohužel nevyhovuje termín,mám už od února objednanou chatu na Slovensku v termínu 31.5. do 7.6.Mrzí mně to zvláště,že to mám vcelku blízko,něco kolem 200km a navíc v místě, kde mám i příbuzenstvo.Tak ať to vyjde,ještě jednou škoda.
Ahojda lidi, tak jsem taky mrknul a .... 7. - 8. nemůžeme, jsme v práci a tak jedině, že bychom se na vás přijeli podívat v pátek 6.6. Mrzí nás to, ale služba není družba V každém případě beru termín navědomí a aspoň v ten pátek se budeme těšit (máme to cca 130km, takže pohoda
Zdravím všechny,s radostí přijedu 7.června,v sobotu ráno,akorát jsem se chtěl zeptat,zda nemá někdo objednaný stan s podsadou pro dvě osoby a je sám,jinak bych spal v autě,mám 2 metry.
Díky za odpověď a budu se na sraz těšit.
Zdeněk
Díky za odpověď a budu se na sraz těšit.
Zdeněk
Ahoj clubáci, tak s konečnou platností v pátek dorazíme na pokec.
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je dobrá zpráva.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Tak se nám to blíží každým dnem.Počasí má být super tak neváhejte a přijeďte bude to stát za to.
Moc mě mrzí, že jsme nemohli přijed . Přes výkend jsem měl velké problémy v práci, takže jsem tam i spal. Podle fotek to muselo být super.