9. Sraz Getzclubu 2014
Re: 9. Sraz Getzclubu 2014
Zdarec. Tak jsem zamlouval chatky na termín 26.9-28.9 volat co nejdříve na číslo +420 734 393 640 pan Měšťan. (říct že je to sraz Getz klubu) Do středy musíme potvrdit počty a účast.
Ahoj, tak my se bohužel omlouváme, ale termín 26.-28.9. máme plný. Užijte si to a snad nám to vyjde příště.
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si rezervoval chatku č.1
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Vezme mě k sobě do chatky někdo, kdo moc nechrápe? Nebojte, já se o to postarám. Ať pro sebe nemám nakonec celou chatku. Nebo jste si je ještě nezamluvili? Pak bych to udělal (teda tu jednu ).
Getz 1.5 CRDi 2004
Ahoj, já se omlouvám, ale nepřijedu v pátek jako vždy, ale v sobotu a ještě týž den se musím vrátit, protože v pátek jsem do večera v práci a v neděli také. Takže se budu snažit to do 10hod stihnout přijet.
Getzclubáci pro tentokrát se omlouvám a nepřijedu. Přeji pěkné počasí a v příští sezóně nashledanou .
- Koumes
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, tak já dorazím v sobotu ráno a večer pojedu domů...
Getz 1.1, r.v. 2002
Zdarec. Hlavně dondite, já už se tady. Na sobotu jsem zamlouval počasí.
Ahoj, šťastně jsem dojel domů. Ne po D1 4hodiny, jako na sraz, ale přes Škrdlovice, Chotěboř, Třemošnici a Kolín a trvalo mi to jen 2 hoďky. Za tu dálnici by neměli chtít známku a měli by tam pustit traktory a kombajny, vyšlo by to na stejno.
Sraz se nám vydařil, počasí taky, sice byla menší účast, ale i tak to bylo super.
O to větší účast bude příští jaro, jak jsme se začali předběžně domlouvat, co říkáte?
Peťan
Sraz se nám vydařil, počasí taky, sice byla menší účast, ale i tak to bylo super.
O to větší účast bude příští jaro, jak jsme se začali předběžně domlouvat, co říkáte?
Peťan
Getz 1.5 CRDi 2004