3. Sraz Getzclubu 2008
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
3. Sraz Getzclubu 2008
Tak otevírám diskuzi o místě a termínu konání letošního srazu. Má někdo možnost zajistit nějaké místo pro pár aut (kemp, tábořiště atd.) Počítám že nás zase moc nebude tak alespoň se sejít na pátek sobota a neděle odjezd. Pokecat opéct buřtíky a hlavně si odpočinout.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Re: 3. Sraz Getzclubu 2008
Mrkněte na mapu a napište zda by vyhovoval Žďár nad Sázavou je to uprostřed republiky tak si myslím,že by mohla být účast bohatá.Je zde kemp na Pilské nádrži.Termín začátkem června pak už je většinou plno.Zde náhled- http://www.cerum.cz/kempubytovani_cz.htm
Žďár nad Sázavou by byl pro mě fajn .....vzdálenost 170km, pěkné prostředí a nikdy jsem tam nebyl. Takže 3x +
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Místo neni špatný =D> , Jura je místní tak by nás proved.
Má někdo jiný návrh.
Má někdo jiný návrh.
Zdravím. Místo se mi taky zdá fajnový. Pouze s termínem budeme tak trošku na štíru. Červen, červenec i srpen je dosti nabitý, ale možná se nějaký výkend najde.
Co se týká termínu záleží plně na Vás.Provoz začíná 1.května a končí 30.září, jak je uvedeno v odkazu.Prosím o návrhy,abych mohl začít jednat v předstihu.
Čau Jura
Čau Jura
Ahojda, mě je jedno kde sraz bude, ale nejlepší by bylo, kdyby byl v červnu. Červenec a srpen mám více méně nabitej.
Tak nebudeme chodit kolem horký kaše navrhuji termín
6-8.června 2008 v kempu na Pilské nádrži,Žďár nad Sázavou.
Mapa: http://amapy.atlas.cz/?smartname=atcpil ... app=0@ms=3
Pokud souhlasíte domluvím akci v kempu ubytování či přespání viz:www.cerum.cz/kempubytovani_cz.htm
V případě dotazů psát.
6-8.června 2008 v kempu na Pilské nádrži,Žďár nad Sázavou.
Mapa: http://amapy.atlas.cz/?smartname=atcpil ... app=0@ms=3
Pokud souhlasíte domluvím akci v kempu ubytování či přespání viz:www.cerum.cz/kempubytovani_cz.htm
V případě dotazů psát.
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Za sebe říkám ANO. Termín si zařídím, protože jak to tak vypadá další výkend bude sraz Hyundaiclubu tak toho bude dost.
Tak jsem zjišťoval situaci a neměl by být problém už o nás ředitel firmy Cerum,která obsluhuje kemp ví.
Objednávky na ubytování je možné zasílat na: cerum@cerum.cz - Prosím napsat poznámku: GETZCLUB
Nebo telefon: 566 625 086
Objednávky na ubytování je možné zasílat na: cerum@cerum.cz - Prosím napsat poznámku: GETZCLUB
Nebo telefon: 566 625 086