Hyundai Butovice

Oficiální zastoupení nebo jenom šikovný automechanik v zapadlém autoservisu. Vaše zkušenosti a doporučení. Jako název tématu použijte jméno servisu.
Odpovědět
Petan

Hyundai Butovice

Příspěvek od Petan »

drazí (nad 10kKč/garančku) účtují si věci, které nedělají (výměna kabin. filtrů a kdoví, co ještě) a dělají všechno, co by měli (ale tím jsou i dražší)
Birkof
Kontaktovat uživatele:

Re: Hyundai Butovice

Příspěvek od Birkof »

Doufám, že už tam nikdy nebudu muset dávat auto. 30.3. jsem podal reklamaci na opravu laku, objednali mě na 7.4. Po týdnu 14.4. jsem po telefonu zjistil, že se dohadují, která lakovna opravu provede, která na tom poškození nese vinu(to brzy, když o reklamaci věděli dva týdny). Další týden odložení a slib, že mi zdarma přezkouší vstřiky, abych z toho čekání něco měl. 20.4. dalších několi telefonátů, díky zapomnětlivosti technika. Zjištění, že měli špatný tmel a museli celý bok oškrábat na plech a dělat vše znova, ale příslib, že dnes 21.4. už bude vytvrzeno a připraveno. Dnes další telefonát "Ten lak se znova zvedl, máme špatný tmel, už by se to mělo lakovat.Do hodiny dám vědět(pochybuji). Zítra by mohlo být hotovo."

A to vše, kvůli 5cm dlouhé čárce laku, která se oprejskla a plech pod ním mírně orezl.
Sám bych si to opravil během hodiny. A vstřiky? Samozřejmě nepřezkoušeny. :|
Hyundai Getz 1,5 CRDi, r.v. 2004
Odpovědět