Autocentrum Háša v Ustí n.L.
Autocentrum Háša v Ustí n.L.
Při dobržďování mi klepe pravé zadní kolo, měl jsem to v servisu a řekli mi, že je to dlouhým lanovodem a že to umí nastavit, tak to udělali a po 8 měsících to dělá znovu. Už se vám to někomu stalo ? A co s tím udělali v servisu ? Chci tam jet znovu a nechci, aby mě neodbyly, protože auto nemám v záruce a nechci platit za něco co neumějí opravit. Auto mám z Autocentra Háša v Ustí n.L.a jejich serviz nic moc.
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Autocentrum Háša v Ustí n.L.
Tu první opravu jsi měl ještě v záruce? Nechápu jak může bejt dlouhej lanovod no to je jedno, každopádně bych reklamoval jejich práci pokud je to to stejný záleží jakou mají záruku.
záruční doba je ze zákona:
§ 646 občanského zákona 6 měsíců na díly
§ 654 občanského zákona 3 měsíce na práci
nebo to svěř jinému servisu a nebo se na to koukni sám.
záruční doba je ze zákona:
§ 646 občanského zákona 6 měsíců na díly
§ 654 občanského zákona 3 měsíce na práci
nebo to svěř jinému servisu a nebo se na to koukni sám.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Tak jsem tam byl znovu,s tím klepání při dobrždování. Po krátké debatě s technikem,jsem se dozvěděl,že to je výrobní vada paken.Hyundai prý vyrobil inovaci paken,které už neklepou. Tak mi je zdarma namontovali. Komu z vás to také klepe,tak se nenechte odbejt a nechte si je vyměnit.
Tak to je zajímavej poznatek. Opravdu myslíte, že za tím budou jen ty pakny ? Abych nekecal tak s tímhle problémem taky bojuji. Rád bych to nějak vyřešil protože to klepání už nemíním poslouchat. čus bus
Ahoj Krakene,
nedávno mě zase pravej buben začal klepat, tak jsem se na to podíval, a myslím, že jsem konečně přišel na jádro pudla Přední pakna (ve směru jízdy) leží na třech ploškách na plechovým štítu brzdy a je uprostřed přidržovaná přes pružinku k tomuto štítu. Jenže umístění přídžného čepu s pružinkou je navrženo ve špatným místě, takže nahoře u prasátka je pakna přitlačovaná minimální silou, a při przdění se to asi celý rozvibruje a klepe. Tak jsem zkusil horní plošku podlepit chemoprenem kouskem asi 1mm tenký gumy, a už měsíc je úplnej klid Teda doufám, že jsem to teď nezakřik
nedávno mě zase pravej buben začal klepat, tak jsem se na to podíval, a myslím, že jsem konečně přišel na jádro pudla Přední pakna (ve směru jízdy) leží na třech ploškách na plechovým štítu brzdy a je uprostřed přidržovaná přes pružinku k tomuto štítu. Jenže umístění přídžného čepu s pružinkou je navrženo ve špatným místě, takže nahoře u prasátka je pakna přitlačovaná minimální silou, a při przdění se to asi celý rozvibruje a klepe. Tak jsem zkusil horní plošku podlepit chemoprenem kouskem asi 1mm tenký gumy, a už měsíc je úplnej klid Teda doufám, že jsem to teď nezakřik
GETZ r.v. 2004
S tím mám taky trochu problém, že mi při dobržďování klepe, vrže v zadním kole. Nejdřív v levém, tak mi to kámoš promázl a v pohodě, ale teď to začíná dělat v pravém.
Hyundai Getz 1,1 2002 Tm. modrá