30 tis. km nebo 2 roky

Ceny a zkušenosti při jednotlivých garančkách
Diskic

30 tis. km nebo 2 roky

Příspěvek od Diskic »

Tak to má můj Getzik za sebou. 30 000 garančka a k tomu ještě roční prohlídka. Vše za cenu 4 500,- Kč (provedli toto: tesnění zátky, filtr olej, filtr vzduch 2 ks - dávají se dva kvůli klimatizaci, filtr - čistič vzduchu, kontrola roční dle serv. prohlídky, olej 5w-40)

Našli mi závady: jen, že tečou prasátka u bubnových brzd, tak mi je budou měnit.
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: 30 tis. km nebo 2 roky

Příspěvek od Vipe »

Tak to mám za sebou. Tentokrát jsem vyzkoušel HK Partner, s.r.o. Kladno. Po dohodě nechali starej vzduhovej filtr, jinak provedli co měly i přístup OK. Množství oleje také souhlasilo.
2garancka.jpg
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
David

Příspěvek od David »

Já jsem měl druhou garančku za 2200kč.Ve Slaném u AutoŠtangl.Mají na to certifikát...
marioliptov

Příspěvek od marioliptov »

Taakze mam to za sebou aj ja a bol som prekvapeny. Minuly rok si uctovali 4l oleja bez milosti a nedali si to vyhovorit a tento rok div sa svete uz len 3.3l. Cena ma milo prekvapila, pred rokom to bolo viac. A to som tam uz nechcel ist, ale mal som v oprave autoradio tak som si povedal, ze kaslem na to a urobim to jednym vrzom.
P411021a.jpg
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

To teda koukám, ale tu cenu ti udělala 50% sleva na práci čím sis to zasloužil? :-k
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
marioliptov

Příspěvek od marioliptov »

Som si toho vedomy, je to tym, ze som u nich kupil auto. Aj minuly rok som mal zlavu 50% a cena bola vyssia. Ked najdem fakturu dam vediet.
Hoop

Příspěvek od Hoop »

Tak já jsem byl na garančce po 2 letech..........servisní technik mi při převzetí vozu sdělil, že to bude trvat cca 3 hodiny. Dostal jsem 2-stránkový seznam, co vše bude servisní prohlídka obsahovat...........resumé..........vrátil jsem se asi po 1 hodině a 20 minutách a technik mi sdělil, že už to mám hotové. A ceny? Posuďte sami. Muj osobní názor je, že na minimálně polovinu vyplaných předepsaných věcí ani nesáhli.
faktura_garan.jpg
faktura_garan.jpg (65.41 KiB) Zobrazeno 9332 x
Jura
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jura »

Tak jsem se konečně dostal(po půl roce) na to abych se s Vámi podělil o zkušenosti s garanční prohlídkou.Objednáno telefonem bez problému na termín,který se mi hodil.Po příjezdu sepsání formalit a požadavků.
Vše probíhalo v nejlepším pořádku.Při prohlídce zjištěno mírně vadné ložisko v levém předním kole.
Výměna provedena na záruku.Se servisem,,Autocentr Hudec spol.s r.o."jsem byl maximálně spokojen ochota,rychlost,profesionalita.Mohu jen doporučit.
150340Garancka.gif
Elizabeth
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elizabeth »

A máme za sebou druhou garanční prohlídku (při 27 000km) tentokrát jsme se vešli do 4500tis. bez závad :wink: Byli jsme opět v Novém Městě na Moravě a můžu říct jen samou chválu, jsou tam skvělí =D>
Fisi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fisi »

PROHLÍDKA DOPADLA DOBŘE KROM PÁR DŮLKŮ OD KAMÍNKU AUTO BYLO V POŘÁDKU
Fisi.JPG
Odpovědět