Pred časom som si zakúpil videokameru do auta, ktorú podaktorí volajú aj "čierna skrinka". Netušil som, že ju ani nie o 10 dní vyskúšam v reále, pri zastavení pred priechodom, aby som dal prednosť chodcom, zozadu do mňa napálil Mercedes 220ka a mierne mi zdemoloval kufor, nárazník, dvere a pokrivil ľavý zadný blatník.
Najhoršie je na tom pomalosť servisu, kde už 3 týždeň od obhliadky sa nič nedeje, len škoda na môj nátlak bola odhadnutá na cca 2000 Eur. A tak stále čakám....
Ešte tá kamera, ide o typ Video Kamera do Auta - ter2 ACAM NG
Bratislava 24.10.2011
Videokamera
Re: Videokamera
Ahoj,
já mám tento typ také a hodně jsem si s ní užil.
Prostě ji nemohu používat, protože jakmile ji zapnu s připojeným napájením přes
autozapalovač, začne mi brutálně rušit autorádio.
Dlouho jsem s tím laboroval a došel jsem k závěru, že interní zdroj v kamerce je
vyník.
Takže pokud kamerka jede z interní baterie, vše je ok, jakmile připojím nabíjení, autorádio
jakoby ztratí citlivost a stanice nejdou vůbec chytit.
Takže super kamerka :-).
Vím na 100% že chyba je v kamerce, zatím jsem nenaašel způsob jak rušení odstranit.
Nejvíce pomáhá napájecí káblík stíněný a vedený souběžně s anténním kabelem k rádiu.
Ale i zde to není 100%
Ještě pro upřesnění , typ mojí kamerky je HDVR 5950HR.
Ale vzhledově vypadá naprosto stejně jako ta tvoje.
já mám tento typ také a hodně jsem si s ní užil.
Prostě ji nemohu používat, protože jakmile ji zapnu s připojeným napájením přes
autozapalovač, začne mi brutálně rušit autorádio.
Dlouho jsem s tím laboroval a došel jsem k závěru, že interní zdroj v kamerce je
vyník.
Takže pokud kamerka jede z interní baterie, vše je ok, jakmile připojím nabíjení, autorádio
jakoby ztratí citlivost a stanice nejdou vůbec chytit.
Takže super kamerka :-).
Vím na 100% že chyba je v kamerce, zatím jsem nenaašel způsob jak rušení odstranit.
Nejvíce pomáhá napájecí káblík stíněný a vedený souběžně s anténním kabelem k rádiu.
Ale i zde to není 100%
Ještě pro upřesnění , typ mojí kamerky je HDVR 5950HR.
Ale vzhledově vypadá naprosto stejně jako ta tvoje.