Okousané kabely
Okousané kabely
Se mě dostala myš do motoru (myslím pod kapotu jenom) a ta mrcha prokousala hadičku od ostřikovačů.Mám Getze jeden měsíc a asi ještě voní a přitahuje takovou havěť.Naštestí to byla jenom prkotina.Ale když jsem měl nové firemní Caddy, tak mě tam taky vlezla.Myslíte, že bych tam měl nastražit pastičku nebo je to nelegální?
Re: Okousané kabely
To není myšička!!!! To je kuna a té chutnají kabely a hadičky pod kapotou odjakživa. Dá se to řešit plašičem, nebo parkovat v garáži. V servisu mě upozorňovali, že ráda papá i tu výplň na odhlučnění kapoty motoru.Pifikp píše:Se mě dostala myš do motoru (myslím pod kapotu jenom) a ta mrcha prokousala hadičku od ostřikovačů.Mám Getze jeden měsíc a asi ještě voní a přitahuje takovou havěť.Naštestí to byla jenom prkotina.Ale když jsem měl nové firemní Caddy, tak mě tam taky vlezla.Myslíte, že bych tam měl nastražit pastičku nebo je to nelegální?
Tak ta výplň na caddyně je pěkně vožraná.To máš pravdu.Celý to odhlučnění v motoru je rozervaný jak samica.
Tak mne uz dvakrat kuna obhryzla zapalovacie kable a tento tyzden to bola pre zmenu hadica od chladica (ta spodna) . V servise za nu chceli 31€ (len hadica, k tomu este praca) a este by som aj musel cakat, kym ju objednaju. Tak som si bol kupit hadicu na motorove benziny (rovnaky priemer) za 4€ a vymenil som si to sam
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vynikající náhradní řešení. =D>
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.