Zdravim,
bol som na garancke, chceli mi menit sviecky, ale neslo to, lebo plastovy kryt motora nesiel dat dole. Je uchyteny troma skrutkami a dve z nich sa pretacali - jednoducho sa nedali odskrutkovat. Kedze som uz ten kryt mal zopar krat dole (kuny mi dvakrat prehryzli zapalovacie kable) tak to spadlo na mna - ze som to musel bud prilis silno dotiahnut alebo nejakym inym sposobom posramotit, takze sa do nedalo riesit ani ako reklamacia. Vedeli by to dat dole len tak, ze by kryt rozlomili a to by som potom musel kupovat novy.
Tak som to vcera skusil sam a fakt to neslo inac, iba ten kryt rozlomit a pretacajuce sa skrutky surovo vytrhnut. Uvazoval som, ze by som skrutky skusil vyvrtat, ale bal som sa, aby kovove piliny nenarobili v motorovom priestore nejaku galibu. Ono to je uchytene podobne ako antena - kovova skrutka sa srubuje do kovovej matice zapustenej v plaste (vid obrazok). No a podobne ako sa to stava s antenou - ze sa to zapecie a nejde to uvolnit, tak sa stalo aj s tym krytom. Skrutky sa pretacali aj s maticom v plaste.
Uz to niekto z vas riesil? Pravdupovediac, nechce sa mi kupovat novy kryt, lebo ani neviem, ako by som ho tam naspat uchytil, kedze matice su vytrhnute.
Jo, a nezabudnite si tie skrutky niecim namazat, ked tam nahodou budete nieco montovat, aby sa vam to nezapieklo a slo potom povolit
Plastovy kryt motora - vrchny
Re: Plastovy kryt motora - vrchny
No, tak som to poriesil takto: (vid foto)
pouzil som gumu, ktora sa pouziva ako tesnenie na vydajnych stojanoch, benzinovych a naftovych potrubiach (takze nieco znesie )
pouzil som gumu, ktora sa pouziva ako tesnenie na vydajnych stojanoch, benzinovych a naftovych potrubiach (takze nieco znesie )