Filtry

Getz

Re: Filtry

Příspěvek od Getz »

Díky Petře za odpověď,dneska jsem volal do Butovic a Průhonic jako výhradnímu dovozci Hyundaie,abych se zeptal na kabinový filtr a odpověď zněla,že do klimatizace,která je přímo z výroby,se kabinový filtr nedodává a že bych si ho musel dodatečně koupit,pokud bych chtěl,stojí tam 1200 kč a u Auto Zeman 890 kč.
Zdeněk
rájovec

Příspěvek od rájovec »

Musím říci, že výměna olejového filtru u Getz 1.1 je opravdu zážitek. Filtr je umě uschován pod výfukovým potrubím a pokud už tam člověk vměstná ruce tak s filtrem stejně neotočí. Nakonec jsem jej nějak vyndal, ale jak tam dám nový, jsem zvědav. Navíc koupit takový aby tam šel. Měl jsem fitr od framu, jeden měl velký průměr, druhý zase asi jiný závit, šel ztěžka. Budu muset sehnat originál.
Pepelino

Příspěvek od Pepelino »

Zdravím všechny. Též bych si rád vyměnil palivový filtr sám. Je to složité a jaký typ je potřeba ?
Dělal to už někdo ?
A jak s výměnou brzdové kapaliny, volit výměnu
v servisu ? Výměna chladící kapaliny, tak to si asi troufnu bez rad. Jen mi není jasný postup v návodu Getz. Já bych kapalinu a vodu naředil a pak vlil do chladiče, tak jak jsem to dělal vždy. Díky všem za odpověď. Getz-benzín-2004-1350m3.
kraken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kraken »

Koukám že Rosťa už se ptal a možná už je chytřejší. Tak co má sportovní filtr KN nějaký význam? Dlouho už můj getzík nedostal žádnej dárek a za to že nezlobí tak by si něco pěknýho zasloužil :D/
Jířa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jířa »

Ahojda,

no, o bavlněných filtrech jsem už toho taky něco přečetl, někdo z nich dělá zázrak, jinej je zatracuje, pravda bude někde uprostřed. V každým případě od toho nemůžeš čekat žádnej zázrak a je moře lepších způsobů, jak utratit těch 1500-2000kč.
GETZ r.v. 2004
ku8a

Příspěvek od ku8a »

od výrobce ho tam nedávej jen je tam na něj místo šetrí se už všude.. :lol:
Odpovědět