SHELL V-Power 95
SHELL V-Power 95
Na doporučení kamaráda jsem dnes natankoval plnou nádrž naturálu V-Power 95 místo obyč naturálu. Prý poznám rozdíl. Po ujetí prvních asi 30km mám pocit, že je motor o něco klidnější, tišší a lépe jde auto za plynem. Ten rozdíl není až moc znatelný, ale něco na tom bude. Prý by mi měla klesnout spotřeba o nějakých pár decí na 100km. Uvidím, nechám se překvapit a hlavně to prej dělá dobře motoru
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: SHELL V-Power 95
Jeden čas jsem tankoval jenom u Shell V-Power 95. S ohledem na to že je šelka nejdražší tak jsem přešel jinam, ale občas tam zajedu, aby si dal Getzík taky něco lepšího.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Já to jenom zkouším. Pokud klesne spotřeba o 0,5l na 100km, tak u SHELLU zůstanu. Autko bude papat dobrotu a mě to nebude o moc víc peněz stát.
Jo je to lepší, ale myslím, že ta cena za V 95 je fakt někdy a někde přehnaná. Jinak rozdíl je fakt znát. Hlavně je to auto tiché a živé
Víte ,ale co je těžký? Udržet lehkou nohu na plynu, když je to tak živý autko. Jak před sebou vidím fokuse, golfa a podobně, tak mi to nikdy nedá jim natrhnout prdel
jo je važně těžke udržet spotřebu v normě když jezdim 160 a v-pover zbytečně vyhozane prachy
Mám Getze 1.3/2003, leju do něj vše od 91 oktanů až po Verva 100, ale nejlepší je určitě Verva 100, i když je o něco dražší / u nás nyní 32,90/. Spotřeba klesla o 0,5 l/100km a jede zase o něco lépe. Doporučuji všem, protože mám špatný zkušenosti z levným benzinem od neznačkových benzinek. Tony.
Nebojíš se, že ti těch 100 oktanů nějak poškodí motor? Myslím si, že ten motor není na to stavěný.tony52 píše:Mám Getze 1.3/2003, leju do něj vše od 91 oktanů až po Verva 100, ale nejlepší je určitě Verva 100, i když je o něco dražší / u nás nyní 32,90/. Spotřeba klesla o 0,5 l/100km a jede zase o něco lépe. Doporučuji všem, protože mám špatný zkušenosti z levným benzinem od neznačkových benzinek. Tony.
Ahoj všem
100 oktánový benzín je to nejlepší co můžete auto dopřát, žádné to, že není na to motor stavěný. Motor není stavěná na benzín nižší než 95 oktanů. Ale jednu nevýhodu sice má, vysokou cenu a málo kdo si ho koupí. Ale rozdíl jde opravdu poznát
100 oktánový benzín je to nejlepší co můžete auto dopřát, žádné to, že není na to motor stavěný. Motor není stavěná na benzín nižší než 95 oktanů. Ale jednu nevýhodu sice má, vysokou cenu a málo kdo si ho koupí. Ale rozdíl jde opravdu poznát