Dobrý den,
již tu někdo měnil žhavící svíčky na Getz 1,5CRDi rv.2004 - jsou tam jen tři, ale jak na to? Díky za případné rady
PS. HOTOVO - uděláno, záležitost na cca 2 hodiny, jen vědět, co všechno rozebrat, pak to zase složit a mít na to pořádný "vercajk" - ne klíče od číňana..... =D>
Výměna žhavících svíček
Re: Výměna žhavících svíček
Hm, tak to vidím na styl - odpověz si sám. Asi to ještě nikdo z nás neřešil. Kdy je to potřeba? Nechci čekat, až mi to přestane žhavit. Dík, Peťan
Naposledy upravil 2 dne Petan; celkem upraveno 11x.
Getz 1.5 CRDi 2004
Zdravim,
jelikož nejsem tak zdatný v rozebírání motoru, potřeboval bych poradit, kterak vyměnit žhavící svíčky?
Děkuji za odpověď
jelikož nejsem tak zdatný v rozebírání motoru, potřeboval bych poradit, kterak vyměnit žhavící svíčky?
Děkuji za odpověď
Hyundai Getz 1,5 CRDi, r.v. 2004
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud víš kde jsou tak za 1 se k nim dostat, za 2 odpojit přívodní kabel a za 3 vyšroubovat. To jsem ti ale moc nepomohl coBirkof píše:Zdravim,
Děkuji za odpověď
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Dostupné jsou celkem dobře, po odkrytí toho plastového víka. Teď je ale otázka, kde co povolit, aby šly vyndat. Ve čtvrtek mi s tím snad někdo pomůže, tak se to pokusím zdokumentovat.
Tak bohužel jsem si spletl svíčky se vstřikem.
Prosím tedy všechny o radu, jak se dostat na žhavící svíčky?
A pokud by jejich výměna nevyřešila můj problém, tak kde a za kolik, by mi zkontrolovali, popřípadě opravili vstřiky?
Díky za vaše odpovědi.
Prosím tedy všechny o radu, jak se dostat na žhavící svíčky?
A pokud by jejich výměna nevyřešila můj problém, tak kde a za kolik, by mi zkontrolovali, popřípadě opravili vstřiky?
Díky za vaše odpovědi.