Elektrony 15"
Re: Elektrony 15"
Vztáhl jsem dotaz na autorizovaného prodejce Hyundai co se týká zapsání jiného rozměru ráfku a pneu do velkého TP. Jejich odpověď byla, že nelze dát nic jiného než co je v TP. Když jsem jim řekl že Getz Cross má kola 195/45 R16, tak mi řekli, že tam jsou jiné tlumiče a péra a zvedlá světlá výška. Ale pozitivní je to, že mi řekl, že pokud mi nějaký prodejce i z netu vystaví typový list pro daný elektron a pneu na mého Getzika , tak s tím už můžu na STK a pro zápis do TP. Už není potřeba požehnání od autorizovaného dovozce Hyundai. Takže kdo se nebojí, tak hurá do kol větších rozměrů!!!!!!
- Koumes
- Kontaktovat uživatele:
Já koupil Getzíka na 13". Příští rok mám v plánu kupovat 14" liťáky. Chtěl jsem 15", ale výrobce mi je nenapíše do techničáku. Getz Cross je na 15". Ptal jsem se přímo u prodejce Hyundai v HK.
To je zajímavé, že v techničáku máš jen 14". Mě tam napsali i 15", ale jen rozměr 185. Jinak s tím Crossem fakt nevím, jen jsem čerpal z netu kde psali o 16" kolech. Srávný čech si vždy správnou cestu najde a nic ho nezaství. Tak úpravám a tuningu zdar!
www.e-pneu.cz/tech_podpora.php
na těchto stránkách je pěkně zpacované vše o pneu a discích. Jsou tam i výpočty při přechodech na jiné rozměry. Je to dobrá pomůcka, tak kukněte!
na těchto stránkách je pěkně zpacované vše o pneu a discích. Jsou tam i výpočty při přechodech na jiné rozměry. Je to dobrá pomůcka, tak kukněte!
Kamarádi už mám liťáky doma .....huráááá. Teď už jen sehnat pořádné pneu co tam vlezou. Kdyby chtěl někdo vědět víc o liťácích, tak jsou to ROMAGNA Ferrara 6,5x15 4x100/54 ET45
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné už se těším na fotku přímo na autě. Jsou to ale jiný než si chtěl nebo se mi to zdá?
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Nezdá se Ti to Vipe! Od chromových jsem ustoupil, viděl jsem je totiž někde na autě jak se ten levný chrom začínal loupat....no prostě fujjj. Jinak z důvodu ceny budu kupovat pneu 195/50 R15 a zřejmě Michelinky. Rozměr 205 je prostě málo používaný a předražený! Zápis to TP neřeším
Zdar kolegove,
nevíte,zda pasují matice kol z elektronů na plecháče? Vše je originál.Díky.
nevíte,zda pasují matice kol z elektronů na plecháče? Vše je originál.Díky.
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No já ti mohu říct jak to mám já. Mám na origo plecháčích větší matky tuším na 22 klíč a na elektronech mám menší tuším 19 klíč, nejsem si těma rozměrama jistej, každopádně jsou jiný plus na kole vždy jeden bezpečnostní. Je to tím že origo matky jsou dost velký aby drželi i ozdobné kryty kol.
Z elektronů na plecháče asi nebude problém, kužel a závit je stejnej jenom ti nebudou držet ty ozdobný kryty kol nebo tam musíš dát ty co drží po obvodě na péro.
Z elektronů na plecháče asi nebude problém, kužel a závit je stejnej jenom ti nebudou držet ty ozdobný kryty kol nebo tam musíš dát ty co drží po obvodě na péro.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Ahojte
Musím podotknout, že matice z plecháču na Al kola nepasují. Ale v dnešní době, kdo si koupí Al kola tak už jsou v balení přidány jak matice tak i středové vložky.
Vipe, original matice není 22 ale 21 to jen pro upřesnění.
Musím podotknout, že matice z plecháču na Al kola nepasují. Ale v dnešní době, kdo si koupí Al kola tak už jsou v balení přidány jak matice tak i středové vložky.
Vipe, original matice není 22 ale 21 to jen pro upřesnění.