Zabezpečení

Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Zabezpečení

Příspěvek od Vipe »

Zkusil bych tu blikající výstrahu připojit na vývody ze spínací skříňky. Při vypnutém klíčku se ti okruh uzavře přes nějaký spotřebič a bude ti blikat a jak zapneš klíček tak ten obvod zrušíš protože budeš mít na obou koncích diody plus.
spin.jpg
spin.jpg (24.32 KiB) Zobrazeno 3229 x
poloh.jpg
poloh.jpg (9.99 KiB) Zobrazeno 3229 x
P2190120.jpg
P2190120.jpg (75.36 KiB) Zobrazeno 3229 x
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
prerubenice

Příspěvek od prerubenice »

Díky, hned to půjdu vyzkoušet.... :shock: a pak dám vědět. Hezký Nový rok. Jirka
Jarda

Příspěvek od Jarda »

To by se mi tak chtělo ,pánové,zabezpečovat pedály po každém vysednutí z auta,ten Bullock je určitě pohodlnější,ale stejně. Myslím,že proti zlodějům stejně nic nezmůžem ,ale ten pocit,že to přece máme nějak zabezpečený je dobrý,odradí to takové zloděje co se chtějí jen svést,profíci si stejně poradí.Nechal jsem si udělat zamykání zpátečky Medvěd Blok za 4000kč .Zamyká se zatlačením vložky ,akorát při odemykání se používá klíč.Vložka je umístěná před řadicí pákou,tak se nemusím nikam plazit.
prerubenice

Příspěvek od prerubenice »

Tak jsem konečně našel čas a tu výstrahu tam namontoval. Funguje to....akorát se výstraha rozbliká už v předposlední poloze klíčku. Díky Jirka
Pifikp

Příspěvek od Pifikp »

Zdar
Píšeš že jsi si nechal namontovat tajný vypínač a v knížce jsou popsány dva způsoby odpojování.To znamená že je to nějaký origoš vypínač? A kde jsi to nechal montovat?
V trabantu jsem měl odpojovač baterky, ale to je trochu jinde
Mám 1,4i 06 5dv
Getz

Příspěvek od Getz »

Zdravím,co se týká tajného vypínače,dělala to firma v Praze 10,stálo mně to 1000 kč.Taky to zapojoval podle knížky-str.211-popis-start--hodnota pojistky 10 A-kde jsou napsané dva způsoby zabezpečení-startovací relé a systém zabezpečení vozidla-alarm,myslím,že dělal to první,baterka ani nehlesne-popis jeho práce-měl jsem to tam hodinu,kabel,který vede od pojistky tam,kde ho chceš mít schovaný a na konci je stykač,kterým to vypínáš a zapínáš,to je vše.Pokud máš udělaný centrál s dálkovým ovládáním,dělal mně to technik s Hyundaie,auto normálně otevíráš a zavíráš dálkovým centrálem,ale pokud odemkneš klíčem,začne to houkat,myslím,.že pro zkušeného elektrikáře je to brnkačka prohodit dráty pod volantem.Co se týká odpojovače baterie,mám to koupené a budu si to instalovat,jelikož málo jezdím a už se mi vybila baterie,měl bych to mít do konce září,tak to nafotím a pošlu.
Ahoj-Zdeněk-stříbrný Getz
Odpovědět