Při čištění auta na mě náhodou vypadl jistý nezapojený kabel pod odkládací schránkou před spolujezdcem:
Tušíte někdo, od čeho to je a jestli to tak (nezapojené) má být?
Díky za radu
Nezapojený kabel
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nezapojený kabel
Jinak ti všechno funguje? Marně přemýšlím kam by to mohlo bejt zapojený, jedině příprava pro erbeg spolujezdce, v té oblasti nic není. Vyklop přihrádku spolujezdce (po vyndání bočních dorazů směrem dovnitř) a podívej se.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Nevím o tom, že by něco nešlo. Airbag spolujezdce je ve výbavě, tak doufám, že ten kabel není od něj . Mrknu za tu schránku...
Tušíte někdo, od čeho to je a jestli to tak (nezapojené) má být?
Mám Getze z toho samého roku jako Ty, tak se kouknu jestli mi tam taky nevisí nějaký volný káblik a případně kouknu kde má být zapojený. Pak Ti napíšu.
Mám Getze z toho samého roku jako Ty, tak se kouknu jestli mi tam taky nevisí nějaký volný káblik a případně kouknu kde má být zapojený. Pak Ti napíšu.
Tak jsem se díval znovu pod tu schránku a žádný volný konektor v dosahu, kam by ten kabel šel připojit, jsem nenašel.
Zjistil jsem jenom že nezapojený kabel jde do svazku s kabelem k ventilátoru a společně někam nahoru za ventilátor. Viz obr: 2 rostous: díky, to by mi moc pomohlo
Zjistil jsem jenom že nezapojený kabel jde do svazku s kabelem k ventilátoru a společně někam nahoru za ventilátor. Viz obr: 2 rostous: díky, to by mi moc pomohlo
Ty jsi majitel Getze bez klimatizace protože ten kablík se zapojuje na výměník, kde je pylový filtr. Jinak je jak říkáš zamotaný izolepou u svazku, který vede k ventilátoru