Napájení zesilovače

Odpovědět
Rostous

Napájení zesilovače

Příspěvek od Rostous »

Přemýšlím, kam bych zapojil na +12V přídavný autozesilovač 2x100W pro basové repráky do kufru. Poradí mi někdo? Napadá mě, že buď na stejné napájecí kabely jak autorádio a zesílit pojistku, nebo na nějaký nevyužitý výstup konektorů (třeba napájení pro klimatizaci,kterou nemám). Zatím fakt nevím, ale nechtěl bych si elektriku v autě špatným zásahem poškodit. Budu vděčný za každou radu, díky moc.
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Napájení zesilovače

Příspěvek od Vipe »

Jakej to má odběr kolika ampérová pojistka to jistí? Ten zesík budeš mít v kufru tak že potáhneš přívod ze předu jo. Připojil bych to na zapalovač cigaret ten je jištěnej 15A pojistkou nebo na vyhřívání sedadel tam je 20A pojistka (ale pokud tam vyhřívání nemáš tak tam nebude ani osazená pojistka musel by se tam asi dosadit konektor a natáhnout kabel) to stejné by bylo asi i s klimatizací pokud ji tam nemáš tak tam pravděpodobně nebude ani druhý konektor pro pojistku a navíc klima je v pojistkovým panelu u motoru zase o něco dál.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Rostous

Příspěvek od Rostous »

Aha máš recht Vipe! Lepší bude dát zesák dopředu a táhnout po podlaze jen dráty k reprákům dozadu. Za přihrádkou v palubce je dost volného místa. Zesák mám zatím jen vytypovaný a repráky také. Díky!
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Tak jsem to nemyslel, umístění zesíku do kufru je dobrá volba. Záleží na tobě jak to chceš uspořádat a jak ti vyjde poměr ceny když budeš tahat kvalitní kabely k repro přes celý auto nebo jen přívod do zesíku a pak jen kousek kabelu k repro. :D/
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Odpovědět