Mechanická zrcátka s el.vyhříváním ?

gashtaan

Re: Mechanická zrcátka s el.vyhříváním ?

Příspěvek od gashtaan »

Prosim poradte, neviem si rady, pohorel som uz na odpojeni konektoru, ktory ide zo stlpiku dveri. Nie len ze sa mi ho nepodarilo odpojit, ale nepodarilo sa mi to ani vratit do povodneho stavu - gumene tesnenie nasadene na konektore sa mi nedari zo zadnej strany spravne nasadit na konektor, takze netesni. Da sa nejakou fintou nasadit, ci je to mozne vratit spat len tak, ze sa cely konektor vyberie zo stlpika? A asi je to blba otazka, ale ako sa ma ten konektor vlastne odpojit? Su tam nejake zapadky? Nepodarilo sa mi to a nechcem tam nieco zlomit...
Hyundai Getz Dynamic 1.4 16V, rv. 2008
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Je tam málo místa to jo, ale jde to. :wink: Kolem konektoru je 5 západek které musíš odjistit.Jedna nahoře, jedna dole, jedna zepředu a dvě zezadu (nebo je to obráceně tekon už nevím). Sundat gumovou krytku potom malej štoubovák a odjistit jednu západku po druhé a zároveň tahat ten konektor ven ze sloupku aby se ti zase nezajistili.
Fotografie-0163.jpg
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Koumes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koumes »

Trefil jsem zrcátko rozbilo se mi pouze sklo, tak jsem si ho objednal na stránkách http://www.autodily.prodilnu.cz

Při demontáži se mi povedla ulomit jedna packa. Myslíte, že po nacvaknutí zpět mi to tři packy udrží?
Přílohy
100_7602.JPG
100_7600.JPG
Getz 1.1, r.v. 2002
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

:-k Mohlo by to udržet.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Odpovědět