Výměna žárovek
Re: Výměna žárovek
VIPE to je skvělý postup protože hodně lidí si neumí vyměnit žárovku a ti, kteří jí vymění tak jí dají zase obráceně
Ahoj,
... tak se to nejak seslo.
rupla zarovka
- v osvetleni SPZ (12V/5W W5W)
- v podsvetleni tlacitka klimatizace (oranzova pri zapnuti jde)
- podsvetleni praveho ovladani vetraku
Muze mi prosim nejaka dobra duse napsat typy zarovek at to nakoupim vsechno najednou, s rozebranou palubkou se pro ne blbe pojede
a vubec, cetl jsem na foru jak sundat stredovy panel, ale moc moudrej z toho nejsem. Musi radio ven? Nema to nekdo nafocene?
Diky R.
... tak se to nejak seslo.
rupla zarovka
- v osvetleni SPZ (12V/5W W5W)
- v podsvetleni tlacitka klimatizace (oranzova pri zapnuti jde)
- podsvetleni praveho ovladani vetraku
Muze mi prosim nejaka dobra duse napsat typy zarovek at to nakoupim vsechno najednou, s rozebranou palubkou se pro ne blbe pojede
a vubec, cetl jsem na foru jak sundat stredovy panel, ale moc moudrej z toho nejsem. Musi radio ven? Nema to nekdo nafocene?
Diky R.
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak rádio musíš vyndat a taky musíš odpojit táhla ovládání klapek topení. Jedno je za kaslíkem u spolujezdce a dvě jsou u řidiče.
a žárovka je tam T5 celosklo
Žárovka ve spínači klimatizace je taková malá asi3 mm v průměru s drátovejma vývodama, samotnou ji nemám nafocenou jenom tenhle komplet. Jo a ten spínač rozebírat nemusíš ty žárovky jsou přístupný z venku.Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Nevim co dodat ... to byla rychlost ... si buuuh Vipe.
Jen doufam, ze jsi to vecer nerozebral quli mne
Jeste jednou diky pane
Jen doufam, ze jsi to vecer nerozebral quli mne
Jeste jednou diky pane
Taaaak jsem se do toho dnes pustil a nemam ze sebe radost
zarovka nad SPZ OK, sla opravdu ztuha. Jen pri sundavani toho krytu 5tych dveri jsem mirne nalomil jeden ten zamackavaci cudlik. Takze bacha vytahnout stred a pak tahat celej cudl.
U stredoveho panelu to byl opravdu vopruz, a to ze dvou duvodu. 1) vypadly ty bile narazeci spony (vim mel jsem davat pozor), ale kdyz trhnete za panel tak ony vypadly a spadly sikovne do tunelu od radici paky pod filc a zmizely. = mam orvane ruce jak sem se je snazil vyndat a zitra si jich du hrst koupit (doufam, ze mi je teda prodaj). A druha vec je, ze nemuzu v krame sehnat ty zarovicky z tech spinacu, ty piďi. Zkusim je vyloudit(za prachy samozrejme) v H-servisu. Nejvic mne se..e ze budu muset quli tem sponam vse opakovat. Ale ted uz to pujde rychle. Takze jeste jednou diky.
zarovka nad SPZ OK, sla opravdu ztuha. Jen pri sundavani toho krytu 5tych dveri jsem mirne nalomil jeden ten zamackavaci cudlik. Takze bacha vytahnout stred a pak tahat celej cudl.
U stredoveho panelu to byl opravdu vopruz, a to ze dvou duvodu. 1) vypadly ty bile narazeci spony (vim mel jsem davat pozor), ale kdyz trhnete za panel tak ony vypadly a spadly sikovne do tunelu od radici paky pod filc a zmizely. = mam orvane ruce jak sem se je snazil vyndat a zitra si jich du hrst koupit (doufam, ze mi je teda prodaj). A druha vec je, ze nemuzu v krame sehnat ty zarovicky z tech spinacu, ty piďi. Zkusim je vyloudit(za prachy samozrejme) v H-servisu. Nejvic mne se..e ze budu muset quli tem sponam vse opakovat. Ale ted uz to pujde rychle. Takze jeste jednou diky.
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To určitě nejseš sám komu spadly, já jsem nad tím strávil dvě hoďky než sem je vytáhnul z toho tunelu.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Ahoj,
hlasim, ze ty bile spony jsem koupil v H-servisu á 15,- (vykoupil jsem preventivne vsechny co meli )
A ta mala zarovicka se pry nemeni (meni cele vypinace), ale v elektro soucastkach je meli bez obimky á 15,- (pry se pouzivaji v radiich)
Takze tak ....
hlasim, ze ty bile spony jsem koupil v H-servisu á 15,- (vykoupil jsem preventivne vsechny co meli )
A ta mala zarovicka se pry nemeni (meni cele vypinace), ale v elektro soucastkach je meli bez obimky á 15,- (pry se pouzivaji v radiich)
Takze tak ....
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Celé vypínače jo , to snad néé, asi mysleli celé s tou objímkou, že se žárovička sama nedodává.
No pro ně asi dobrej kšeft když ti praskne žárovka a vytopíš pětikilo za spínač. Vymění žárovku a zase ho někomu buchnou.
No pro ně asi dobrej kšeft když ti praskne žárovka a vytopíš pětikilo za spínač. Vymění žárovku a zase ho někomu buchnou.
ČAU líbí se mi jak skočite na každý žvást. Měnit celý spínač aby svítil. To si myslím ,že by spoustu majitelů GETZU jezdilo s neosvětleným spínačem. Ale žárovka měnit jde tak se nestrachujte
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mě je to jasný, ale v servisu asi o tom neví.Mobil píše:ČAU líbí se mi jak skočite na každý žvást. Měnit celý spínač aby svítil. To si myslím ,že by spoustu majitelů GETZU jezdilo s neosvětleným spínačem. Ale žárovka měnit jde tak se nestrachujte