CHECK

Jarda

Re: CHECK

Příspěvek od Jarda »

Ahojky Nadi! Na 90% to bude natankováním špatného benzínu,nebo někde nějaká netěsnost výfukového potrubí poblíž lambda sondy,nebo té pružné spojky -vlnovec hned pod motorem.Když jsem prodal prvního Getzíka,tak mi nový majitel volal za dvě hodiny,že se mu právě rozsvítil schek a svítí pořád.Přiznal se,že natankoval plnou nádrž u nějaké pochybné benzínky.Pak volal za tři dny,že s tím byl v servise a řekli mu,aby natankoval pořádný benzín,ale ne někde v bývalém JZD.Autko OK a v pořádku,žádný problém. :D
mafol

Příspěvek od mafol »

Ahoj všem mám problém, njeprve jsem nemohl uzamknout auto dálkovým ovladačem - nereagovalo to a pak když jsem ho nastartoval tak to vydrželo asi 2 vteřiny a konec. Při zapnutém klíčku v zapalování se kontrolky vypínají a zapínají. nevím co s tím odtak z Pha mám čerstvě za sebou. děkuji
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Je to dost obecný popis toho co ti to dělá, poradím jediné diagnostiku v servisu.
Můžeš ještě zkusit odpojit baterku a potom zase zapojit třeba se to srovná (samozřejmě s nějakou časovou prodlevou), ale pochybuju.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
mafol

Příspěvek od mafol »

Děkuji, ale ono to popsat lépe nejde. Celá elektronika funguje jak má, jen nefunguje dálkové a po nastartování to za 2 vteřiny spadne, ale kontrolky se rozsvěcují a zhasínají ve 2 vteřinovém intervalu. Asi je to fakt na diagnostiku, jen se obávám, že vyhodím prachy a pak to bude jen nějaká hloupá pojistka - třeba. díky :wink:
Jířa

Příspěvek od Jířa »

mafol píše:Děkuji, ale ono to popsat lépe nejde. Celá elektronika funguje jak má, jen nefunguje dálkové a po nastartování to za 2 vteřiny spadne, ale kontrolky se rozsvěcují a zhasínají ve 2 vteřinovém intervalu. Asi je to fakt na diagnostiku, jen se obávám, že vyhodím prachy a pak to bude jen nějaká hloupá pojistka - třeba. díky :wink:
No, myslím, jestli nebude vybitá baterka v dálkovým ovládání, nevím, jestli máš přímo v klíči nebo přívěšek METASYSTEM, pokud je přímo v klíči, možná se odemknutím odblokovává imobilizér...
mafol

Příspěvek od mafol »

Jířa píše:
mafol píše:Děkuji, ale ono to popsat lépe nejde. Celá elektronika funguje jak má, jen nefunguje dálkové a po nastartování to za 2 vteřiny spadne, ale kontrolky se rozsvěcují a zhasínají ve 2 vteřinovém intervalu. Asi je to fakt na diagnostiku, jen se obávám, že vyhodím prachy a pak to bude jen nějaká hloupá pojistka - třeba. díky :wink:
No, myslím, jestli nebude vybitá baterka v dálkovým ovládání, nevím, jestli máš přímo v klíči nebo přívěšek METASYSTEM, pokud je přímo v klíči, možná se odemknutím odblokovává imobilizér...
baterka je OK a baterie v dálce také tak nevím....
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Jířa píše: No, myslím, jestli nebude vybitá baterka v dálkovým ovládání, nevím, jestli máš přímo v klíči nebo přívěšek METASYSTEM, pokud je přímo v klíči, možná se odemknutím odblokovává imobilizér...
To neni špatnej nápad. Koukni se zda neni prasklá pojistka na ten dálkáč pokud je to dodělávka bude pravděpodobně někde na svazku pod přístrojovkou. Je možné že to má spojitost a ten centrál něco blokuje. :wink:
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Odpovědět