Palubny počitač
Re: Palubny počitač
Jsem tady novej a měl bych zájem o ten počítač. Určitě nás bude víc, když už víme, co to dělá a nedělá. Co říkáš, Vipe? Dík
Ahoj, já bych se možná taky přidal. Vypadá to docela dobře a hlavně jednoduchá montáž. Jen ten kurz eura nám momentálně moc nepřeje
Zdravím som tu nový a tiež ma zaujíma počítač do auta, ale bez zásahu do elektriky. Môžete mi napísať koľko by to stálo? vďaka
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Euro i dolar je dost relativně vysoko, ale kdo ví jestli to půjde ještě dolu.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak www.scangauge.nethrac píše:Zdravím som tu nový a tiež ma zaujíma počítač do auta, ale bez zásahu do elektriky. Môžete mi napísať koľko by to stálo? vďaka
158,- EURO
plus poštovné a možná clo.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zdravím pánové, pokud máte ještě nekdo zájem o Scangauge II (nové samozřejmě), mám 3 kousky k dispozici (objednal jsem si z USA 4ks abych trochu ušetřil za poštovné). Vychází to na 3700,- Kč + poštovné po Čechách. Nebo osobně, jsem z Berouna. Takže pokud by byl zájem, napište mi na email jirka.sefl@seznam.cz.
Zdravým, ak niekto potrebuje preklad manuálu na Scangauge II nájde ho tu:" http://www.index-q.sk/cardiag/index_diagnosis.htm#sgII" dá sa tu aj obiednať a ako píšu aj požičať na vyskúšanie.
- marioliptov
yogin píše:Zdravím pánové, pokud máte ještě nekdo zájem o Scangauge II (nové samozřejmě), mám 3 kousky k dispozici (objednal jsem si z USA 4ks abych trochu ušetřil za poštovné). Vychází to na 3700,- Kč + poštovné po Čechách. Nebo osobně, jsem z Berouna. Takže pokud by byl zájem, napište mi na email jirka.sefl@seznam.cz.
Tak dnes mi dorazil, hned z posty som ho pripojil a ked bude casu a natankujem plnu tak ho dostelujem. Peniaze by ti mali dorazit v najblizsich dnoch. Inac stal ma 160.4€
a:
Ozaj diky pomohlo mi aj toto.mirlav píše:Zdravým, ak niekto potrebuje preklad manuálu na Scangauge II nájde ho tu:" http://www.index-q.sk/cardiag/index_diagnosis.htm#sgII" dá sa tu aj obiednať a ako píšu aj požičať na vyskúšanie.
Problem so spotrebou vyrieseny. Stal som sa majitelom novuckeho PEUGEOT 2008...
To jem rád , že to v pořádku dorazilo, akorát nějak nechápu jakým kurzem to ta pošta vlastně nakonec přepočítala ... jestli máte ještě někdo zájem, stále je scangauge II k dispozici.