Palubny počitač

Odpovědět
Petan

Re: Palubny počitač

Příspěvek od Petan »

Jsem tady novej a měl bych zájem o ten počítač. Určitě nás bude víc, když už víme, co to dělá a nedělá. Co říkáš, Vipe? Dík
háza

Příspěvek od háza »

Ahoj, já bych se možná taky přidal. Vypadá to docela dobře a hlavně jednoduchá montáž. Jen ten kurz eura nám momentálně moc nepřeje
hrac

Příspěvek od hrac »

Zdravím som tu nový a tiež ma zaujíma počítač do auta, ale bez zásahu do elektriky. Môžete mi napísať koľko by to stálo? vďaka
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Euro i dolar je dost relativně vysoko, ale kdo ví jestli to půjde ještě dolu. :-k
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

hrac píše:Zdravím som tu nový a tiež ma zaujíma počítač do auta, ale bez zásahu do elektriky. Môžete mi napísať koľko by to stálo? vďaka
Asi tak www.scangauge.net

158,- EURO

plus poštovné a možná clo. :wink:
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
yogin

Příspěvek od yogin »

Zdravím pánové, pokud máte ještě nekdo zájem o Scangauge II (nové samozřejmě), mám 3 kousky k dispozici (objednal jsem si z USA 4ks abych trochu ušetřil za poštovné). Vychází to na 3700,- Kč + poštovné po Čechách. Nebo osobně, jsem z Berouna. Takže pokud by byl zájem, napište mi na email jirka.sefl@seznam.cz.
mirlav

Příspěvek od mirlav »

Zdravým, ak niekto potrebuje preklad manuálu na Scangauge II nájde ho tu:" http://www.index-q.sk/cardiag/index_diagnosis.htm#sgII" dá sa tu aj obiednať a ako píšu aj požičať na vyskúšanie.
Laďa87

Příspěvek od Laďa87 »

To se hodí. Díky =D>
marioliptov

Příspěvek od marioliptov »

yogin píše:Zdravím pánové, pokud máte ještě nekdo zájem o Scangauge II (nové samozřejmě), mám 3 kousky k dispozici (objednal jsem si z USA 4ks abych trochu ušetřil za poštovné). Vychází to na 3700,- Kč + poštovné po Čechách. Nebo osobně, jsem z Berouna. Takže pokud by byl zájem, napište mi na email jirka.sefl@seznam.cz.

Tak dnes mi dorazil, hned z posty som ho pripojil a ked bude casu a natankujem plnu tak ho dostelujem. Peniaze by ti mali dorazit v najblizsich dnoch. Inac stal ma 160.4€

a:
mirlav píše:Zdravým, ak niekto potrebuje preklad manuálu na Scangauge II nájde ho tu:" http://www.index-q.sk/cardiag/index_diagnosis.htm#sgII" dá sa tu aj obiednať a ako píšu aj požičať na vyskúšanie.
Ozaj diky pomohlo mi aj toto.
Problem so spotrebou vyrieseny. Stal som sa majitelom novuckeho PEUGEOT 2008...
yogin

Příspěvek od yogin »

To jem rád , že to v pořádku dorazilo, akorát nějak nechápu jakým kurzem to ta pošta vlastně nakonec přepočítala ... jestli máte ještě někdo zájem, stále je scangauge II k dispozici.
Odpovědět