http://www.index-q.sk/cardiag/SGII_Prenajom.htm

Hotovo (tak často naštěstí netankuju), je to "lepší", ale zase to ukazuje spotřebu jako kráva. Např. když se chci dostat s okamžitou pod 7litrů, musím tolik ubrat plyn, že to už brzdí (samozřejmě po rovině nebo z kopce na pětku při cca 100km/h), ale to už je vlastnost auta. Ty symboly měření už jsem taky odhalil a zjistil, kdy je vyčítání chyb. kódů ready. Jen mi vadí, že se Scan Gauge chová občas trochu divně. Např. v noci se zničeho nic rozsvítí a jindy se zase neaktivuje ani po nastartování (musím zmáčknout tlačítko). To radost kazí, ale vcelku nelituju.yogin píše:no jo, nabral jsi plnou a jezdis, tak ted zajed k pumpe, nacerpej doplna a dej MORE/FILLUP. Tam se te zepta kolik si dotankoval do te plne nadrze a upravi si odchylku v mereni spotreby. Potom ti bude vse ukazovat spravne. V tuto chvili nemas zkalibrovane mereni spotreby pro svoje auto. To se prave provadi natankovanim plne, a po vyjeti znovu dotankovanim do plna. Dela se to v podstate jen jednou na zacatku. Potom si to bude pamatovat uz na veky i po odpojeni (ma flash pamet). Na udaje o spotrebe se po prvnim natankovani nespolehej, ukazuje ti to mensi spotrebu nez opravdu mas .., proto se musi provest ta prvni kalibrace. - potom uvidis, ze to bude merit naprosto presne na desetiny litru ...
Přemýšlel jsem, jestli ho dát vlevo nebo vpravo od přístrojovky nebo do střed. panelu a nakonec zvítězila možnost ho dát přímo před přístrojovku. Sice zakrývá měřák paliva, ale to se do něj dá naprogramovat (ne nastavit, ale část postupu je to v kapitole - Nastavení funkce TRIP jako GAUGE). Snad dodám i foto, když nezapomenu.chovatel píše:Zdravím všetkých chcel by som sa spýtať kde máte umiestnený počítač v našich autách. Ja mám Getz. Mohol by niekto dať aj foto?