Couvačky

Odpovědět
Petan

Couvačky

Příspěvek od Petan »

Čau, nevíte někdo, kde je kabel spínače couvaček od řazení? Zapojil jsem couvací kameru, koaxiál i couvačky (kabel od světel ke kameře), ale ještě musím přivést + na monitor od rádia, t. j. zase couvačky. Vyndal jsem středový panel (mezi sedačkama), ale ten kabel, co tam vede, nevede ke koncáku na páce, to jsou airbagy. :shock:
Táhla řazení vedou někam dopředu dolů.. Pod autí se nedostanu a rozebírat zase tapecy od zadních couvaček až dopředu (abych zjistil, kudy ten kabel vede), to už mi jednou stačilo. Neporadí někdo, pls? :-k
Getz 1.5 CRDi 2004
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Couvačky

Příspěvek od Vipe »

Kouknu se vydrž. :-k
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Jediná možnost kde najdeš signál couvaček je svorkovnice EM 11 která je v kabině pod panelem pojistek. Pozice kabelu je č. 15 barva kabelu by to měla bejt bílá.
Image0009.JPG
Image0008.JPG
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Petan

Příspěvek od Petan »

Dík moc, Vipe, dostanu se k tomu asi o víkendu a pak dám vědět. :D/
Getz 1.5 CRDi 2004
Petan

Příspěvek od Petan »

Dostal jsem se k tomu až v po večer, ale ta půl hoďka, co jsem na to měl, nestačila. 15. je na konektor přivedena, ale neodebírá se. Proto jsem musel prozkoumat přívod - vycvaknout ho z panelu nebyl problém, ale ke kabelu se stejně pořádně nedalo dostat. A bílý kabely k tomu vedly tři zhruba někam doprostřed. Zkusil jsem kontakt proměřit, ale bohužel to šlo jen při rozpojeným konektoru a to pochopitelně neukazovalo nikdy nic. Příště asi připájím přímo na plíšek kontaktu drátek, ten připojím na lankový a přivedu na + monitoru rádia. Peťan.
Getz 1.5 CRDi 2004
Petan

Příspěvek od Petan »

Tak jsem to dokončil, sice je to už nějakej pátek, ale.. znáte to. Tím konektorem - zástrčkou jsem protáhl zvonkovej drátek, na konci hooodně odizoloval, aby byl ještě tenčí (izolaci obstaral konektor), připájel na konektor zásuvky - na ten kontaktní plíšek, co tam čouhal. Ale dělalo to problémy, po zastrčení to zkratovalo ještě sousední kontakt a couvačky i kamera svítily pořád. Ať jsem dělal, co chtěl, nepomohlo nic. Tak jsem se už nas.., drátek zase odpájel, přívod na kontakt ucvaknul z konektoru a propojil svorkou se vstupem do monitoru. A chodí to. Parádně :D/
Však uvidíte na srazu, až bude. Nebo jestli nechcete čekat do jara, můžeme naplánovat zimní, jak jsem chtěl už vloni. :wink:
Getz 1.5 CRDi 2004
Odpovědět