Čau, nevíte někdo, kde je kabel spínače couvaček od řazení? Zapojil jsem couvací kameru, koaxiál i couvačky (kabel od světel ke kameře), ale ještě musím přivést + na monitor od rádia, t. j. zase couvačky. Vyndal jsem středový panel (mezi sedačkama), ale ten kabel, co tam vede, nevede ke koncáku na páce, to jsou airbagy.
Táhla řazení vedou někam dopředu dolů.. Pod autí se nedostanu a rozebírat zase tapecy od zadních couvaček až dopředu (abych zjistil, kudy ten kabel vede), to už mi jednou stačilo. Neporadí někdo, pls?
Couvačky
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Couvačky
Kouknu se vydrž.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jediná možnost kde najdeš signál couvaček je svorkovnice EM 11 která je v kabině pod panelem pojistek. Pozice kabelu je č. 15 barva kabelu by to měla bejt bílá.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Dostal jsem se k tomu až v po večer, ale ta půl hoďka, co jsem na to měl, nestačila. 15. je na konektor přivedena, ale neodebírá se. Proto jsem musel prozkoumat přívod - vycvaknout ho z panelu nebyl problém, ale ke kabelu se stejně pořádně nedalo dostat. A bílý kabely k tomu vedly tři zhruba někam doprostřed. Zkusil jsem kontakt proměřit, ale bohužel to šlo jen při rozpojeným konektoru a to pochopitelně neukazovalo nikdy nic. Příště asi připájím přímo na plíšek kontaktu drátek, ten připojím na lankový a přivedu na + monitoru rádia. Peťan.
Getz 1.5 CRDi 2004
Tak jsem to dokončil, sice je to už nějakej pátek, ale.. znáte to. Tím konektorem - zástrčkou jsem protáhl zvonkovej drátek, na konci hooodně odizoloval, aby byl ještě tenčí (izolaci obstaral konektor), připájel na konektor zásuvky - na ten kontaktní plíšek, co tam čouhal. Ale dělalo to problémy, po zastrčení to zkratovalo ještě sousední kontakt a couvačky i kamera svítily pořád. Ať jsem dělal, co chtěl, nepomohlo nic. Tak jsem se už nas.., drátek zase odpájel, přívod na kontakt ucvaknul z konektoru a propojil svorkou se vstupem do monitoru. A chodí to. Parádně
Však uvidíte na srazu, až bude. Nebo jestli nechcete čekat do jara, můžeme naplánovat zimní, jak jsem chtěl už vloni.
Však uvidíte na srazu, až bude. Nebo jestli nechcete čekat do jara, můžeme naplánovat zimní, jak jsem chtěl už vloni.
Getz 1.5 CRDi 2004