Osvětlení interiéru
Osvětlení interiéru
Ahoj všem, mám Getze z 2/2003 a docel mě mrzí, že jediné osvětlení interiéru je uprostřed. Žádné světlo nad řidičem. Přitom mezi slunečními clonami je vypouklé místečko, kam by něco mělo jít zadělat.
Řešil už někdo z vás tenhle problém? Co a jak tam nejlépe zadělat?
Je u aut s lepší výbavou (či novějších) nějaké světlo i tam, nebo musím jít hledat něco od jiné značky?
Nejlepší by samozřejmě bylo něco jak s velkým světlem, tak s bodovými světly pro jednotlivé sedačky.
Jsou tímto místem vedeny kabely od prostředního svatla, na které by se šlo napojit?
Asi moc otázek, ale fakt by mi nějaká rada pomohla, ať nemusím objevovat už objevené.
Díky moc za pomoc
Řešil už někdo z vás tenhle problém? Co a jak tam nejlépe zadělat?
Je u aut s lepší výbavou (či novějších) nějaké světlo i tam, nebo musím jít hledat něco od jiné značky?
Nejlepší by samozřejmě bylo něco jak s velkým světlem, tak s bodovými světly pro jednotlivé sedačky.
Jsou tímto místem vedeny kabely od prostředního svatla, na které by se šlo napojit?
Asi moc otázek, ale fakt by mi nějaká rada pomohla, ať nemusím objevovat už objevené.
Díky moc za pomoc
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Osvětlení interiéru
Určitě se něco dělá, ale k nám se to nevozí. Je to u Getzíků který mají střešní okno. Pochybuju že ti to objednaj to co se k nám nevozí oni neznaj.
Jedině se poohlídni na netu nebo vrakáč. Určitě by nebyl problém přetáhnout ty dráty dopředu k tomu novýmu světlu. Přívod do střechy jde levým předním sloupkem a potom čert ví.Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Mám Getze 7/2003 a osvětlení mezi řidičem a spolujezdcem mám. Je navíc děleno na dvě bodovky, pro každého zvlášť.
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No nekec fakt to máš a já tady kecám že se to k nám nevozí. Tak že opravdu asi co kus to originál. To musela bejt zase nějaká limited edition.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Tak to taky koukám, že má přední světlo s bodovkama . Já mám model 8/2003 a už mám světlo jen uprostřed centrální. Myslím si, že je to tím, jak Getze postupně očesávali o doplňky a standartní výbavu v rámci ušetření na montování klimy a ABS. Když jsem si vůz objednával 4/2003 tak i se stavitelnými bederními opěrkami v sedadlech. Při převzetí vozu prostě bederní opěrky nebyly, protože prý výrobce už nedodává a navíc mi zvedly cenu o 5000kč nahoru. Nicméně mám zrcátka v elektrice a vyhřívaná, zrcátka a kliky v barvě vozu, 6x repro, středový panel a madla v karbonu. Na pozdějších kusech to dávali jen do lepších výbav, takže jsem rád že mám to co mám.
Dnes jsem se raději ujistil jak to světlo vlastně funguje, protože ho moc nepoužívám. Jde rosvítit celé, jde přepnout na rosvícení při otevření dveří a potom každá bodovka zvlášť. Mimo to je jedno takové světlo ještě uprostřed střechy pro zadní sedadla.
waaaaaw, ja chci takyyyyyy ::O
mam facelitovany 10/2005 a svetlo len v strede, to bola prva vec ktora ma totalne dozrala chcem svetlo aj do stredu (
mam facelitovany 10/2005 a svetlo len v strede, to bola prva vec ktora ma totalne dozrala chcem svetlo aj do stredu (
Chlapy ještě Gétze nemám teprve se na něj chystám, ale zkušenosti mám i když z Opla (hodně sem si toho tam dodělával a zrovna osvětlení nad každým sedadlem i vzadu) něco vám poradím. Zajděte si do autosalonu, omrkněte který Hyundai (jiný model) má přesně to světlo (obrázky i barevné najdete na hyundai.com), ze zkušensoti vím že výrobce používá stejné interiárové doplňky v různých modelech a pak ho již stačí jen v servisu koupit a dát si, nebo sám si ho namontovat.
Mám Getz GLS r.v.5/2005 dovoz z Německa a osvětlení mám v prostřed i v předu z bodovkami a to bez střešního okna.Další z mnoha variant.
Můj Getz (2006) má taky osvětlení vpředu jak nafotil Jura. A pak samozřejmně uprostřed. Koupeno v ČR.