Nezapojený kabel

Odpovědět
honzap

Nezapojený kabel

Příspěvek od honzap »

Při čištění auta na mě náhodou vypadl jistý nezapojený kabel pod odkládací schránkou před spolujezdcem:
volnykonektorem3.jpg
volnykonektorem3.jpg (40.7 KiB) Zobrazeno 3158 x

Tušíte někdo, od čeho to je a jestli to tak (nezapojené) má být?

Díky za radu
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Nezapojený kabel

Příspěvek od Vipe »

Jinak ti všechno funguje? Marně přemýšlím kam by to mohlo bejt zapojený, jedině příprava pro erbeg spolujezdce, v té oblasti nic není. Vyklop přihrádku spolujezdce (po vyndání bočních dorazů směrem dovnitř) a podívej se. :-k
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
honzap

Příspěvek od honzap »

Nevím o tom, že by něco nešlo. Airbag spolujezdce je ve výbavě, tak doufám, že ten kabel není od něj . Mrknu za tu schránku...
Rostous

Příspěvek od Rostous »

Tušíte někdo, od čeho to je a jestli to tak (nezapojené) má být?

Mám Getze z toho samého roku jako Ty, tak se kouknu jestli mi tam taky nevisí nějaký volný káblik a případně kouknu kde má být zapojený. Pak Ti napíšu.
honzap

Příspěvek od honzap »

Tak jsem se díval znovu pod tu schránku a žádný volný konektor v dosahu, kam by ten kabel šel připojit, jsem nenašel.

Zjistil jsem jenom že nezapojený kabel jde do svazku s kabelem k ventilátoru a společně někam nahoru za ventilátor. Viz obr:
volnykonektor3ie1.jpg
volnykonektor3ie1.jpg (61.13 KiB) Zobrazeno 3149 x
2 rostous: díky, to by mi moc pomohlo
Mobil

Příspěvek od Mobil »

Ty jsi majitel Getze bez klimatizace protože ten kablík se zapojuje na výměník, kde je pylový filtr. Jinak je jak říkáš zamotaný izolepou u svazku, který vede k ventilátoru
Odpovědět