Přepínač směrovek a světel
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Přepínač směrovek a světel
Propojení jednotlivých vývodů ve svorkovnici přepínače.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Re: Přepínač směrovek a světel
Koukám,to jsou palce silné jak na lokomotivě.....oproti škodováckým plíškům....to snad vydrží celej život.
No kéž by! Tenhle víkend mi zorvna odešla. Jen tak si v klídku jedu a najednou za volantem kouř- panika. Hned jsem to odstavil, vypl motor a šel po čuchu až k týhle páčce. Když lehce vychladla tak jsem zkontroloval pojistky a znova nastartoval+ zapl světla. Vše se zdálo Ok až na to že když jsem zapl směrovky a po projetí zatáčky se mi páčka vrátí tak se automaticky rozsvítí dálky. To samé při přejetí většího hrbolu, nyní se stačí jen lehce dotknout páčky a jseu tám dálky. Připadám si jako vůl, jelikož to vypadá jako kdybych pořád na ostatní blikal Jedu si tento víkend pro novou za 1000,- jen jsem zvědavej jak pracná bude výměna
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to si měl štěstí že ti tam něco nečaplo. Odkud jsi?
Mám jednu doma novou, kdyby si chtěl tak se můžem dohodnout na nějaké lepší ceně
Výměna je otázkou 10 minut.
Mám jednu doma novou, kdyby si chtěl tak se můžem dohodnout na nějaké lepší ceně
Výměna je otázkou 10 minut.
Dobrý den, při hledání náhradních dílů jsem zjistila, že nabízíte přepínač světel na automobil značky Hyundai Getz, vzhledem k tomu, že se mi uvedený díl porouchal chci se informovat zda uvedený díl je na typ Getz CRDi r. v. 12/2003 a bylo by ještě možné jej zakoupit a v jaké cenové relaci. Je to moje první větší závada a dost šokující. Děkuji za podání zprávy.
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Máte SZ.
Obcas sa mi stane, ze ked dam smerovku doprava a potom sa pohybom volantu vrati spat, tak preblikne aj dolava. Stava sa to velmi nahodne. Bol som s tym aj v servise, mykali tam volantom ako divi, no na truc tam vsetko fungovalo, ako ma. Uz sa s tym niekto stretol?
Naposledy upravil 1 dne mmiippll; celkem upraveno 23x.
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
U mě zatím dobrý.
nemate někdo nahodou tu to pačku na víc? nebo aposn kontakt kde ji sehnat za slušný peníz?