Topení
Re: Topení
Něco podobného mám i já ,ale není ten cvrček tak hlasitý, tak to zatím neřeším . Ale rozebírat by se mi to vážně nechtělo, brrrr
Mám trochu problém s ventilací. Zdá se mi, že to nějak slabě fouká. Možná je to jen můj pocit, možná ne. Není to třeba vzduchovým filtrem, nebo nečím jiným? Zas tomu tak nerozumím, ale v porovnání s jinými auty je to fakt slabé.
Hyundai Getz 1,1 2002 Tm. modrá
No, je pravda, že v některých autech jsem skoro nemusel zapínat ventilátor, a i v malých rychlostech to foukalo a topení topilo. Jestli Ti málo fouká i s ventilátorem, nebo se mlží okna, může být zanesený kabinový filtr - je umístěný za přihrádkou. ... Já ho tam třeba vůbec nemámchuffu píše:Mám trochu problém s ventilací. Zdá se mi, že to nějak slabě fouká. Možná je to jen můj pocit, možná ne. Není to třeba vzduchovým filtrem, nebo nečím jiným? Zas tomu tak nerozumím, ale v porovnání s jinými auty je to fakt slabé.
GETZ r.v. 2004
Topí to dobře, v tom problém není. Akorát, že to málo fouká, ikdyž to mám zaplé. No zkusím vyměnit (nebo vytáhnout) ten filtr a uvidíme. Dik za radu
Naposledy upravil 1 dne chuffu; celkem upraveno 1x.
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zkus downloads.php?view=detail&df_id=2 tady je jak se k němu dostaneš, to je jediná možnost kde by to mohlo bejt ucpaný.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Diky za rady. Doufám, že to zvládnu
Tak takhle to vypadá.
Tak takhle to vypadá.
Hmm, opravdu máš něco trochu jiného, jiný je hlavně ten přechodový kus mezi ventilátorem a topením uprostřed, prostor pro kabinový filtr mají asi jen auta s klimatizací....
GETZ r.v. 2004
- Koumes
- Kontaktovat uživatele:
Getz 1.1, r.v. 2002