Ahoj všem,
tak nám zase nastalo nevlídné období dešťů a zimy, a objevil se mi menší problém - za deště se dost mlží přední sklo. Prostě, když je venku cca 5°C a prší, můžu na sklo foukat jak chci, topit, a jedu jak v mlžném oparu :-), ostatní okna jsou přitom v pohodě. Dokonce ani když zapnu klimu, tak se to moc nezlepší, takže mi nezbývá, než občas utřít okno clarin utěrkou. Jakmile přestane pršet, mlžení přestane. Jinak větrák i topení fungujou dobře, pylový filtr tam nemám. Nejsem si úplně jistej, ale loni ten problém snad nebyl...
Máte někdo podobný problém?
Mlžení čelního skla za deště
Mlžení čelního skla za deště
GETZ r.v. 2004
- Koumes
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mlžení čelního skla za deště
Co mám zkušenosti tak to dělají všechna novější auta. Hlavně když jede plný auto.
Trochu tomu pomůže klima.
Trochu tomu pomůže klima.
Getz 1.1, r.v. 2002
Výměna filtru klimatizace!
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky se mi mlží to čelní okno, ale klima mi vždy pomůže. Zapnu klimu a přepnu to na polohu rozmrazování předního okna a je to v pohodě.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Díky kluci za reakce, ale samá voda
Dneska jsem na příčinu přišel cestou do práce - je vypadlé táhlo přepínání směru vzduchu, takže na okno to skoro vůbec nefoukalo. Hrábnul jsem pod palubku, otočil pákou klapky, a je po problému . Když jsem auto loni kupoval, tak byly všechny táhla na straně ovládacího panelu ulámaný, předchozí majitel se pokoušel měnit žárovky, ale ruce bych mu urazil, takže jsem to poslepoval, jak se dalo, a něco tam zřejmě povolilo, odpoledne se na to mrknu.
Díky a pěkný den.
Dneska jsem na příčinu přišel cestou do práce - je vypadlé táhlo přepínání směru vzduchu, takže na okno to skoro vůbec nefoukalo. Hrábnul jsem pod palubku, otočil pákou klapky, a je po problému . Když jsem auto loni kupoval, tak byly všechny táhla na straně ovládacího panelu ulámaný, předchozí majitel se pokoušel měnit žárovky, ale ruce bych mu urazil, takže jsem to poslepoval, jak se dalo, a něco tam zřejmě povolilo, odpoledne se na to mrknu.
Díky a pěkný den.
GETZ r.v. 2004
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Paráda, hlavně že si přišel na jádro pudla. =D>
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL