Antikorozní ochrana spodku Getzíka svépomocí

Odpovědět
Wimpi

Antikorozní ochrana spodku Getzíka svépomocí

Příspěvek od Wimpi »

Rád bych si před zimou ošetřil spodek mého vozu nějakým ochranným nátěrem - nástřikem. Co se Vám osvědčilo a co ne? Nebude se třeba prát resistin s originálním nástřikem? Jak to řešíte ? :wink:
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Antikorozní ochrana spodku Getzíka svépomocí

Příspěvek od Vipe »

Zatím jsem tuhle možnost neřešil :-k . Dělal jsem pouze dutiny, protože spodek vypadal docela OK.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Jarda

Příspěvek od Jarda »

Jak máš Getzíka starého,že řešíš ochranu spodku! Co já vím,tak se používá nějaké BODY,prodává se to v plechovce se závitem,našroubuješ přímo na pistoli a nastříkáš.Ta pistole je určená právě na nástřik spodků.Je to černý svinstvo,ale prý účinný.Na Getzíka by měly stačit asi 3 plechovky,cena jedné kolem 200kč. Já osobně jsem si udělal taky jen dutiny jako Vip,protože při výměně oleje jsem si spodek pořádně prohlédnul a po nějaké rzi ani památky.mám rok 2004.
Getzík 1.3--60kw,2004
Wimpi

Příspěvek od Wimpi »

Mám Getzíka rok 2007 a myslel jsem například vystříkat zadní podběhy. Když bylo autí nové, byly podběhy černé = byl přítomen nějaký nástřik. Teď už je tam zhusta vidět barva karoserie, v mém případě červená. Chtěl jsem použít náš resistin. Vyhovuje mi, možná jen psychologicky, jak pěkně odpuzuje vodu...
Jarda

Příspěvek od Jarda »

Resistin vodu možná odpuzuje,ale je otázka,jak dobře a dlouho bude držet při nástřiku.To BODY je určené přímo na ochranu spodků.Když se zeptáš někde v prodejně autopříslušenství,určitě to znají a poradí.
Getzík 1.3--60kw,2004
Odpovědět