RZ a její uchycení

Odpovědět
Petan

RZ a její uchycení

Příspěvek od Petan »

Zdravím, rád bych založil nové téma. U Getzů je to jeden z největších problémů - jak to řešíte? Jezdil jsem do speciální myčky, co měla pěn. kartáče kvůli ochraně laku, ale RZ to trhalo taky. Tak jsem přilepil podložku dvousložk. lepidlem ke kastli a výsledek? Podložku to rozlámalo (ale pořád drží a jak), značku ohnulo a kartáče vytrhalo.
Napadlo mě už nejezdit do mycího automatu, mýt jen růčo, ale stejně, jak to pořádně přidělat, aby to drželo jako u ostatních značek? P.
ross
Kontaktovat uživatele:

Re: RZ a její uchycení

Příspěvek od ross »

no nejlepší a najkvalitnější mytí je samozřejmě ručo fučo, já do myček nejezdím, protože to dělá čáry na laku. No a RC mám na kastli přišroubovanou na tvrdo a je pokoj. Měl jsem ale ze začátku problém s tím že při zavírání vždy zadrnčela, tak jsem pod ní nalepil kousky těsnění do dveří a je pokoj. :wink:
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: RZ a její uchycení

Příspěvek od Vipe »

Do kartáčů taky nejezdím a meju jenom růčo tak nemohu potvrdit ani vyvráti zda se značka v myčce zmuchlá. :-k
Zadní RZ je nejlepší podložit kouskem pěnového těsnění nebo tam vrazit oboustranou lepící pásku a je po drnčení. :D/
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Odpovědět