Tapecy + Středový panel

Lukyz

Tapecy + Středový panel

Příspěvek od Lukyz »

Krásné úterní odpoledne všem!

Píšu svůj první post, jelikož jsem se před pár měsíci stal novým majitelem tohoto vozítka =D>
Bohužel se na mě dostala výbava "holá pr**l" a rád bych si ho nějakým způsobem zútulnil. Myslíte že je možné někde sehnat tapecy + origo stahování okýnek? Popř. šlo by to bez problému zaměnit za původní "švihadla" ? Dále uvažuju nad výměnou středového panelu+rámečků topení za hezčí stříbrné. Podle mě se jim tedy palubovka 2x nevyvedla a pokud je to celé komplet v černém jak to mám např. i já, tak to oku zrovninka nelahodí. Jestli jste někdo něco podobného dělal, viděl, slyšel. Poděkuju za každou radu i názor. :-k

THX :-:
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Tapecy + Středový panel

Příspěvek od Vipe »

Na vrakáči to seženeš, ale musíš k tomu ještě komplet elektriku do dveří pač tam je jinej svazek kabelů. Nebude to ale levná záležitost počítej jedny dveře min. 2 litry (stahovačku, kabelovej svazek, tapec s tlačítkama, nebo jenom madla a díru po kličce zaslepíš) jenom nová stahovačka stojí okolo 3 tis. :-k
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Wimpi

Příspěvek od Wimpi »

Mám dotaz, který by mohl zajímat víc lidí. Rád bych si nalakoval aspoň středový panel, protože dávat cca. 8000 Kč za origo sadu stříbrných doplňků se mi zdá celkem pecka. Máte někdo zkušenost s tím, jak ho bez zničení čehokoliv bezpečně zdemontovat? Nerad bych z neznalosti ulomil nějaké packy, aby mi to pak vevnitř rachtalo. Jestli se to tady už někde probíralo, tak se omlouvám, ale nenašel jsem to.
Díky, Wimpi ](*,)
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Na ten středovej panel se jukni tady viewtopic.php?f=21&t=176 doufám že ti to bude stačit. :D/
Wimpi

Příspěvek od Wimpi »

Vipe, děkuju moc za bleskovou a celkem vyčerpávající odpověď. Jinak ostatně asi nejsi zvyklý. Jen na fotkách nějak nemůžu najít ty barevné šipky. Ale věřím, že až se do toho pustím, tak to nějak zvládnu. Wimpi
Jarda

Příspěvek od Jarda »

Wimpi právě jsem minulý týden středový panel sundával,protože se spálily žárovky podsvícení regulace ventilátoru,teplý-studený vzduch.Doporučuji vyndat autorádio,vyndat u spolujezdce schránku,u řidiče pod volantem odkládací plochu,odpojit táhla-jsou tam tři a panel začít sundávat od spodu.U panelu nejsou nikde šroubky,jen je to nacvaklé a prackách,takže opatrně ať nějakou neulomíš,ale jde to v pohodě.Práce to vyndat cca 1/2 hodinky-v klidu a pomalu.Vyměnil jsem dvě žárovky a vše zase dal dohromady.Svítí jako nové!!! neboj se toho,zvládneš to.Ale než ten panel stříkat,nebo něčím lakovat,tak se mrkni po origo stříbrných někde na vrakáči.Mívají tam všechno za dobré ceny. Hodně štěstí!! :D/ :D/
Getzík 1.3--60kw,2004
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Wimpi píše:Vipe, děkuju moc za bleskovou a celkem vyčerpávající odpověď. Jinak ostatně asi nejsi zvyklý. Jen na fotkách nějak nemůžu najít ty barevné šipky. Ale věřím, že až se do toho pustím, tak to nějak zvládnu. Wimpi
Tak to se omlouvám :oops: chyba není na vašem přijímači [-X to jsem jen přiložil dvě stejné fotky.
Opraveno. :-:
Wimpi

Příspěvek od Wimpi »

Jooooo tak to už je jiná! Teď ty šipky vidí i moje krátkozraké oko. Díky!
Jardo díky za vlastní zkušenost, určitě je každá rada dobrá. Já se právě bojím tech různejch pacek, západkek, čudlíčků a podobných vymyšleností. Většinou jdou ulomit snadno, nicméně následná oprava je na mašli. Taky bych si raději pořídil ten origo střed.panel, ale asi nemám štěstí na vhodný vrakáč. Mám už novějšího Getzíka (facelift), tak kdybyste snad náhodou někdo na něj za rozumnou cifru narazil, dejte mi, prosím, vědět. Jo a kdyby měl někdo zájem, našel jsem firmu, tuším že v Praze, kde jsou schopni nachromovat i plast. Ptal jsem se konkrétně na vnitřní kličky od otevírání dveří a prý není problém, cena cca 200 Kč za kus. Ale zkušenost s nima zatím nemám, k vánocům mi to nikdo nedá, trochu jsem zlobil... :oops:
Jarda

Příspěvek od Jarda »

Wimpi ještě by stálo za pokus místo vrakáčů se poohlídnout po inzerátech,kde rozprodávají Getzíky na náhradní díly. A je jich celkem dost,možná se najde i středový panel.Chce to hledat a mět trošku trpělivost. Přeju hodně štěstí!! :D/
Getzík 1.3--60kw,2004
Wimpi

Příspěvek od Wimpi »

Jasně, nespěchám a zkouším. Tohle jsou věci, bez kterých se dá v pohodě jezdit, ale když se člověku líbí a sežene je, má takový blažený pocit a jde vymýšlet něco dalšího. Znáte to taky nebo jsem tady pako jen já sám? :P :P :P
Odpovědět