Kolísání otáček

gizmonka
Kontaktovat uživatele:

Re: Kolísání otáček

Příspěvek od gizmonka »

Ja som bola včera v servise už po druhý krát, ale prehrať softwér mi nechcú..im to ukazuje správne, takže moje auto je v poriadku (podľa nich) iba mi to pečistili..tak neviem čo mám robiť..
Hyundai Getz 1.4 Dynamic
Farba : Midnight gray
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Zkus jiný servis, když tady ti to nedokážou opravit. :-k
Nebo je musíš pořád otravovat, že ti to zlobí a auto máš v záruce tak ať s tím koukají něco dělat.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
gizmonka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gizmonka »

pokúsim sa asi to druhé, lebo som už bola v oboch servisoch a stále nič..takže budem sa musieť asi nahnevať :D
Hyundai Getz 1.4 Dynamic
Getz

Příspěvek od Getz »

Zdravím všechny,mám prosbu,už 2x se mi stalo,že dojedu ke křižovatce a motor se mi sám vypne,nevím,čím to je,má s tím někdo zkušenosti,benzín tankuji u stejný pumpy,díky za odpověď.
Zdraví Zdeněk
Birkof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Birkof »

Ahoj, mám také problém s poklesem otáček. Při předjíždění kamionu na rovince se mi stalo při 100km/h, že mi náhle klesly otáčky z cca 2800 na 2100. Můžete mi prosím poradit čím by to mohlo být?
Krom toho se mi ze spoda motoru ozývají při volnoběhu chrastivé kovové zvuky a při vypnutí motoru otočením klíčku, je slyšet při doběhu motoru tři kovová klepnutí.
Už si připadám v servisu jako doma :(
Hyundai Getz 1,5 CRDi, r.v. 2004
Jířa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jířa »

No, s nafťákama moc zkušeností nemám, ale pokles výkonu při předjíždění, tzn. pod plným plynem, může dělat zanesený palivový filtr, kterým nestačí projít potřebné množství nafty, a tím motor zvadne. Tohle se ale stává spíš v zimě, když je nafta hustější. A nebo podávací čerpadlo nedává dostatečné množství a tlak paliva.
Jinak nafťák má myslím rozvody poháněné řetězem, takže to chrastění může být od něj, nebo od náhonu olejového čerpadla, ale nevím, jen tipuju...
GETZ r.v. 2004
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Ten palivovej filtr by to mohl dělat, máš nalítáno 130 000 km a kdypak byl měněnej :-k . Ty chrastící zvuky :-k to by chtělo slyšet.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Birkof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Birkof »

Jestli ho měnil předchozí majitel to nevím, ale já určitě ne, takže je dost možné, že slouží celých 130.
Kovové cvakání je čím dál zřetelnější :(
Prostudoval jsem manuál a pozorně si přečetl, co vše má být měněno při 125tis. kilometrech, takže až budu mít volno udělám v servisu velkou objednávku :shock:
Palivový filtr, rozvodový řemen, hnací řemen, olej převodovky, vzduchový filtr.....
Hyundai Getz 1,5 CRDi, r.v. 2004
gizmonka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gizmonka »

Môžem Vás všetkých poprosiť o pomoc? potrebujem vedieť, kto mal problémy s kolísaním otáčiek za studena a komu prepalovali software, aby mi napísal, kde to bolo robené..ďakujem (Hyundai Getz dynamic)
Hyundai Getz 1.4 Dynamic
gashtaan

Příspěvek od gashtaan »

gizmonka píše:Môžem Vás všetkých poprosiť o pomoc? potrebujem vedieť, kto mal problémy s kolísaním otáčiek za studena a komu prepalovali software, aby mi napísal, kde to bolo robené..ďakujem (Hyundai Getz dynamic)
Vsimol som si, ze pises na fora o tomto probleme. Ja som si nasiel mail na ich webe (hmsk@hyundaimotor.sk), tam som im napisal staznost, ze tento problem oficialne v servise nevedia uz niekolko mesiacov vyriesit a motor zatial trpi. Odpisal mi kontrolor servisnej siete, pytal sa na moje VIN a v ktorom servise som bol. Ked som mu odpisal co chcel, asi ich tam zvozil, lebo dalsi den na to odpisal, ze sa ospravedlnuje za problemy a budu to detailne preverovat a kontaktovat vyrobcu a ze hned ako budu vediet riesenie zavolaju mi zo servisu. Podla mna nic nepokazis, ked urobis to iste a postazujes sa (nie v servise, tam maju na salame), aspon budu vediet, ze naozaj nie som sam.
Hyundai Getz Dynamic 1.4 16V, rv. 2008
Odpovědět